ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ

Λάμπρος Χρυσανθόπουλος: Ένας επιτυχημένος επαγγελματίας στο πλευρό του Λουκόπουλου

Ένας αυτοδημιούργητος και ιδιαίτερα επιτυχημένος επαγγελματίας στο πλευρό του Τάκη Λουκόπουλου

Ο Λάμπρος Χρυσανθόπουλος, ο επί χρόνια βασικός «αιμοδότης» του Ναυπακτιακού Αστέρα, με μία από τις σημαντικότερες εταιρείες μεταφορών στην χώρα, θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την Εντωτική Πρωτοβουλία.

Την ανακοίνωσε έκανε πριν λίγο ο υποψήφιος δήμαρχος:

🔵Ανακοινώνουμε την υποψηφιότητα του επιχειρηματία Λάμπρου Χρυσανθόπουλου στο κεντρικό ψηφοδέλτιο της Ενωτικής Πρωτοβουλίας, της εκλογικής περιφέρειας Ναυπάκτου.

🗣️Λάμπρος Χρυσανθόπουλος:

📌Ήρθε η ώρα για Έργα και όχι για Λόγια!

📌Πιστεύω στην πολιτική των πράξεων και των αποτελεσμάτων! Εκείνη που βελτιώνει με κάθε τρόπο την καθημερινότητα των τοπικών κοινωνιών και δεν αρκείται στην επικοινωνιακή διαχείριση των ζητημάτων ή τις ανέξοδες υποσχέσεις δίχως αντίκρισμα. Όλοι βλέπουμε ότι η σημερινή δημοτική αρχή «μικραίνει» την Nαυπακτία με τις πράξεις της και τις παραλείψεις της.

📌Ο τόπος μας χρειάζεται έργα και ανθρώπους με όρεξη, όραμα και υπευθυνότητα!

📌Σε αυτή την μάχη λοιπόν, δεν θα μπορούσα να είμαι απών, γι’αυτό και με χαρά αποδέχτηκα την τιμητική για μένα πρόταση να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο νίκης της παράταξης ‘’Ενωτική Πρωτοβουλία’’ ως Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Ναυπάκτου με τον υποψήφιο και επόμενο Δήμαρχο Ναυπακτίας Παναγιώτη(Τάκη)Λουκόπουλο.

📌Ονομάζομαι Λάμπρος Χρυσανθόπουλος, είμαι παντρεμένος με την Φωτεινή Κραββαρίτη και έχω δυο υιούς, τον Γιάννη, που είναι Βιολόγος Αναπαραγωγής-Μοριακός Βιολόγος και τον Σωτήρη, φοιτητή Κτηνιατρικής. Κατέχω μια υγιή επιχείρηση στον τομέα των μεταφορών, η οποία δραστηριοποιείται σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Είμαι εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος Ναυπακτίας. Ασχολούμαι ενεργά με τον αθλητισμό τα τελευταία 20 χρόνια συμμετέχοντας στα διοικητικά καθήκοντα του Ναυπακτιακού Αστέρα και από την θέση του Προέδρου .

📌Όσοι με γνωρίζετε, ξέρετε ότι θα εργαστώ με επιμονή και αφοσίωση για να ανταποκριθώ στις προσδοκίες σας. Θα είμαι εκεί για να ακούσω τις ανησυχίες και τις ανάγκες σας και θα εξασφαλίσω ότι οι φωνές σας θα ακουστούν και θα ληφθούν υπόψη.

📌Στης 8 Οκτώβρη καλούμαστε να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις, που αφορούν το παρόν και το μέλλον του τόπου μας και θα ήταν τιμή μου να έχω την στήριξη σας !

Λάμπρος Χρυσανθόπουλος

✌️Λαμπρό σου ευχόμαστε Καλή Επιτυχία ! Δείτε λιγότερα

Related Articles

Back to top button