ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ

Κοτσανάς: Τα ερωτήματα που δεν πήραν απάντηση

Δελτίο τύπου για το χθεσινό δημοτικό συμβούλιο εξέδωσε πριν λίγο ο πρώην αντιδήμαρχος Ανδρέας Κοτσανάς.

Δείτε το σχετικό δελτίο:

Στο χθεσινoβραδινό Δημοτικό συμβούλιο η παράταξη μας υπέβαλε δυο επίκαιρες ερωτήσεις στον κ. Δήμαρχο όπως μας δίνει τη δυνατότητα ο κανονισμός του Δημοτικού συμβουλίου.

Η μια ερώτηση αφορούσε την αδιαμφισβήτητη επίσκεψη του κ. Γκίζα με την ιδιότητα του υποψηφίου Δημάρχου Ναυπακτίας  μεταξύ πρώτης και δεύτερης εκλογικής αναμέτρησης στη Μονή Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στη Σκάλα.

Ειδικότερα ερωτήθηκε αν η επίσκεψη είχε προσχηματικό  και κατ επέκταση προεκλογικό χαρακτήρα ή εάν ήταν μια επίσκεψη με ουσιαστικό περιεχόμενο από μεριάς του κ.Γκίζα η οποία θα σηματοδοτήσει ανάληψη πρωτοβουλιών που θα γεφυρώσουν το χάσμα και τη διαμάχη μεταξύ Μητρόπολης και Μονής.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο κ. Γκίζας μέχρι πρότινος ήταν μέλος του Εκκλησιαστικού συμβουλίου της Μητρόπολης. 

Η δεύτερη ερώτηση αφορούσε τη διαρροή του σχεδίου που εκπόνησε η Κυβέρνηση και αφορά τη μετεγκατάσταση των προσφύγων-μεταναστών στην ενδοχώρα. 

Ειδικότερα ερωτήθηκε ο κ.Δήμαρχος εαν από τα 65 ξενοδοχεία τα οποία έχουν υποβάλλει αίτηση στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του Υπουργείου για να δεχτούν πρόσφυγες-μετανάστες ανά την Επικράτεια ,υπάρχουν και κάποια που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον και τα οποία βρίσκονται εντός των Διοικητικών ορίων του Δήμου Ναυπακτίας.Απάντηση απο τον κ. Γκίζα στο πρώτο ερώτημα δε δόθηκε ποτέ και όσον αφορά το δεύτερο ερώτημα ειπεότι δεν απαντά σε φήμες και υποθετικά σενάρια.

Tags

Related Articles

Back to top button
Close
Close