ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ

Κοτσανάς σε Λουκόπουλο: «Λάθος σου που ξανακατεβαίνεις»

Επίθεση και σε Κωστογιάννη

Πολλά και ενδιαφέροντα ακούστηκαν στην χθες βράδυ, όπως αποκαλύπτουν μέλη της Ενωτικής Πρωτοβουλίας που ήταν στην αίθουσα του Ξενία και φέρνει στην δημοσιότητα το npress.gr

Την βραδιά σίγουρα έκλεψε ο Ανδρέας Κοτσανάς με όσα είπε. Φανερά αντίθετος με την απόφαση Λουκόπουλου να είναι ξανά υποψήφιος εξήγησε στον δήμαρχο πως είναι λάθος του να κατέβει ξανά υποψήφιος και πως στην απόφασή του αυτή, τον «παρέσυραν» κάποια μέλη της ηγετικής ομάδας, ενώ ξεκαθάρισε πως ακόμα κι έτσι, θα είναι ξανά υποψήφιος μαζί του. “Λάθος που κατεβαίνεις ξανά, εγώ στην θέση σου δεν θα κατέβαινα. Αλλά αφού θες, θα μείνω, δεν θα είμαι εγώ που θα διαλύσω την ομάδα» είπε χαρακτηριστικά.

Άσκησε επίσης επίθεση και σε άλλα μέλη της ομάδας μιλώντας για αντιμισθίες. Επιτέθηκε και στην Αγγελική Σμπούκη, ενώ άφησε υπονοούμενα για κάποιους που θέλουν να φύγουν αλλά…δεν μιλάνε!

Αίσθηση προκάλεσε η επίθεσή του προς το νέο αντιδήμαρχο Οικονομικών κ. Κωστογιάννη. «Τι ήρθες τώρα να κάνεις εσύ ρε, να πληρώνεσαι για μια μέρα δουλειά; Για την αντιμισθία ήρθες; Ο προηγούμενος είχε πήξει στην δουλειά, επτά μέρες την εβδομάδα. Εσύ τι θες να κάνεις; Ήρθες εδώ να μας διαβάζεις ποιήματα;» είπε ο εκκεντρικός αντιδήμαρχος, όταν ο κ. Κωστογιάννης προσπάθησε να απαγγείλει ένα ποίημα για να στείλει μήνυμα ενότητας.

Επίθεση όμως στον Ανδρέα Κοτσανά, έκανε και η πρόεδρος της ΔΕΥΑΝ Αγγελική Σμπούκη, η οποία για άλλη μια φορά, έδειξε τα «δόντια» της στον αντιδήμαρχο. Η κα Σμπούκη, απευθυνόμενη στον δήμαρχο, είπε πως ο Κοτσανάς της έκανε πάντα αντιπολίτευση και ο δήμαρχος ήταν πάντα απών.

 

Tags

Related Articles

Back to top button
Close
Close