ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ

Κοτσανάς: Να αναβληθεί το δημοτικό συμβούλιο της Δευτέρας λόγω Κορωνοϊού

Αίτημα να αναβληθεί το δημοτικό συμβούλιο Ναυπακτίας που ανακοινώθηκε την Δευτέρα ή να γίνει δια περιφοράς, διαφορετικά η παράταξή του θα απέχει.

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση:

ΘΕΜΑ: ΑΝΑΒΟΛΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ κ.ΚΟΤΣΑΝΑ ΑΝΔΡΕΑ ΠΡΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ

Έχοντας πλήρη συναίσθηση της ευθύνης που φέρουμε ως αιρετοί εκπρόσωποι των πολιτών, αλλά και της υποχρέωσης που συλλογικά φέρουμε ως προς την προστασία της Δημόσιας Υγείας, ζητούμε από εσάς προσωπικά να αντιμετωπίσετε την κατάσταση με σοβαρότητα και υπευθυνότητα και να αναβάλλετε την προγραμματισμένη για τη Δευτέρα 16/03/2020 συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Ναυπακτίας λόγω του ότι ο χώρος που πραγματοποιείται το Δημοτικό συμβούλιο δεν ενδείκνυται τόσο για τη συνάθροιση των Δημοτικών συμβούλων όσο και των πολιτών.
Σε διαφορετική περίπτωση βρίσκομαστε στη δυσάρεστη θέση να σας γνωστοποίησουμε ότι δε θα συμμετάσχουμε ως παράταξη στην προγραμματισμένη συνεδρίαση της Δευτέρας 16/03.
Η στάση μας δεν είναι μόνο συμβολική αλλά και ουσιαστική και έχει στόχο την προστασία της Δημόσιας Υγείας καθώς η προάσπιση της δε μπορει να συνεχίζει να αντιμετωπίζεται με χαλαρότητα.
Επίσης να σημειωθεί ότι μας δίνεται η δυνατότητα σύμφωνα με το νόμο 4615/19 Παρ.2 άρθρο 184 η διεξαγωγή του Δημοτικού συμβουλίου “δια περιφοράς” των κατεπειγόντων θεμάτων που υπάρχουν στην ημερήσια διάταξη καθώς και η δυνατότητα της συνεδρίασης με τηλεδιάσκεψη.

ΥΓ. Είναι άξιο απορίας πως δε λάβατε υπόψιν σας τις παραπάνω εναλλακτικες λύσεις που σας δίνει η νομοθεσία,αλλά παράλληλα πώς ως ιατρός αντιμετωπίζετε το θέμα χωρίς να δίνετε τη δέουσα σημασία που σας επιβάλλει η επιστημονική σας ιδιότητα .

Για την παράταξη μας “ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ” ο επικεφαλής της παράταξης και οι Δημοτικοί σύμβουλοι

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΟΤΣΑΝΑΣ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΚΑΛΑΒΡΟΥΖΙΩΤΗ

Related Articles

Back to top button