ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ

Κοτσανάς: Μηδέν λεφτά για τάμπλετ σε μαθητές αλλά 140.000 για στολίδια και αγώνες kite

Για την ομολογία του αντιδημάρχου Τσουκαλά, πως 688 μαθητές δεν έχουν πρόσβαση στην τηλεκπαίδευση, αναφέρεται η νέα ανάρτηση του Ανδρέα Κοτσανά.

Στην τοποθέτησή του στο δημοτικό συμβούλιο, καταγγέλει την στάση του δήμου να μην εγκρίνει ποσό για δωρεάν παροχή τάμπλετ σε μαθητές που το έχουν ανάγκη, ενώ διαθέτει τεράστια ποσά για αγώνες kite και χριστουγεννιάτικο στολισμό.

Δείτε την ανάρτηση:

Δυστυχώς η σοκαριστική ομολογία του υπεύθυνου Αντιδημάρχου Παιδείας κ.Τσουκαλά ότι 688 μαθητές από το σύνολο των 3266 της εκπαιδευτικής κοινότητας του Δήμου Ναυπακτίας δεν έχουν πρόσβαση στην Τηλεκπαίδευση, δεν ήταν αρκετή να ευαισθητοποιήσει την δημοτική αρχή Γκίζα Μπουλέ ώστε να αποδεχτούν την πρόταση της αντιπολίτευσης για την άμεση αγορά 688 ταμπλετ αξίας 60.000€, πρόταση η οποία προήλθε έπειτα από ερώτηση μας στο προχθεσινό Δημοτικό συμβούλιο.
Σημειωτέον ότι στο ίδιο συμβούλιο η Δημοτική Αρχή Γκίζα-Μπουλέ-Τσουκαλά δέσμευσε πιστώσεις που θα χρησιμοποιηθούν για τον εορταστικό διάκοσμο της πόλης αξίας 12.000€ καθώς και 127.000€ για αγώνες kite surf το προσεχές φθινόπωρο.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

Related Articles

Back to top button