ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ

Κοτσανάς για Λούνα Παρκ Ψανής: 12 ευρώ ενοίκιο την ημέρα και το ρεύμα στον.. δήμο Ναυπακτίας

Το απίστευτο ποσό των 12 ευρώ την ημέρα, πληρώνει ως ενοίκιο στο λιμενικό ταμείο Ναυπάκτου, το λούνα πάρκ στην παραλία της Ψανής στην Ναύπακτο.

Αυτό καταγγέλει με ανάρτησή του ο επικεφαλής της παράταξης ΜΠΡΟΣΤΑ Ανδρέας Κοτσανάς. Και μάλιστα, το ρεύμα που καταναλώνει το λούνα παρκ, το πληρώνει ο δήμος Ναυπακτίας, κάτι που σημαίνει πως τελικά, ίσως ο δήμος να έχει και οικονομική ζημία από την λειτουργία του.

Δείτε την ανάρτηση Κοτσανά και τα έγγραφα που παραθέτει (επιδιώξαμε να πάρουμε μια απάντηση από τον πρόεδρο του λιμενικού ταμείου, αλλά δεν μας απάντησε):

🅰️ΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!
Αντίτιμο μόλις 12 ευρώ την ημέρα πληρώνει το Λούνα παρκ στην παραλία της Ψανής και σαν να μην έφτανε αυτό ο κ.Τσέλιος τού κάνει “δώρο” και το ρεύμα!!!

🔻Συνεχίζει να παραδίδει μαθήματα “διαφάνειας και χρηστής διοίκησης” ο κ.Τσέλιος παραχωρώντας χώρο στο λούνα παρκ που βρίσκεται έμπροσθεν του πρώην ξενοδοχείου “LIDO” στην παραλία της Ψανής για χρονική διάρκεια 135 ημερών και με επιφάνεια κάλυψης 250 τ.μ. λαμβάνοντας αντίτιμο για όλο το παραπάνω διάστημα 1600 ευρώ -μάλιστα καλά διαβάζετε- ήτοι 12 € την ημέρα!!!
▪️Σημειωτέον ότι το ρεύμα που χρησιμοποιεί για τις ανάγκες του το λούνα παρκ είναι μια “ευγενική χορηγία” του κ.Τσέλιου στον ιδιοκτήτη του!!!

‼️ΥΓ. Το αντίτιμο των 12 ευρώ αντιστοιχεί σε 4 χρήσεις του τραμπολίνο από ένα μικρό παιδί(4×3 ευρώ)!!!

Related Articles

Back to top button