ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ

Κοτσανάς για Καρέλι: «Εγκληματική αμέλεια Κοτρωνιά που παραλίγο να στοιχίσει ανθρώπινες ζωές»

Βολές κατά της δημοτικής αρχής αφήνει ο Ανδρέας Κοτσανάς, με αφορμή την αστοχία στο Καρέλι στην Ορεινή Ναυπακτία, που αποκάλυψε το npress.gr.

Παρουσιάζει έγγραφο που είχε στείλει ο πρόεδρος, ο οποίος τόνιζε την ανάγκη για συντήρηση της πεζογέφυρας.

Δείτε την ανακοίνωση:

🔴Η “εγκληματική αμέλεια” του κ.Κοτρωνιά που παρά λίγο να στοιχίσει σε ανθρώπινες ζωές στο “ΚΑΡΕΛΙ”

🗣Παρά το έγγραφο που είχε αποσταλεί στις 2 Ιανουαρίου 2021 από τον πρόεδρο της Τ.Κ. Στράνωμας κ.Νούλα Παναγιώτη στο οποίο διατυπώνονταν η έκδηλη ανησυχία του σχετικά με την πλημμελή συντήρηση της γέφυρας στο “ΚΑΡΕΛΙ” και κατ’ επέκταση με την επικινδυνότητα αυτής , ουδέποτε οι αποδέκτες του εγγράφου κ.Κοτρωνιάς-Χοχτούλας ενήργησαν ως όφειλαν, με αποτέλεσμα η γέφυρα να αποκοπεί και από τύχη να μην θρηνήσουμε θύματα.

⚠️ΥΓ.Κύριε Μπουλέ οφείλατε ως τέως Δήμαρχος Πυλήνης να πάρετε θέση επί του θέματος, αλλά για άλλη μια φορά όμως και κατά την πάγια τακτική σας “κρύβεστε” για “χάρη” της συνδιοίκησης.
✅Σας παραθέτουμε αυτούσιο το έγγραφο που στάλθηκε ηλεκτρονικά από τον πρόεδρο προς το Δήμο Ναυπακτίας στις 2 Ιανουαρίου 2021.

Related Articles

Back to top button