ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ

Κοτσανάς για επεισόδιο με Σιμάκη: Με προκάλεσε και του ζήτησα τον λόγο

Άμεση ήταν η απάντηση του Ανδρέα Κοτσανά στην ανακοίνωση της παράταξης του δημάρχου, σχετικά με το χθεσινό επεισόδιο στο δημοτικό συμβούλιο, με τον Γιώργο Σιμάκη, το οποίο έφερε στο φως της δημοσιότητας το npress.gr.

Δείτε την ανακοίνωση Κοτσανά:

ADS

📌 Μετά την ανακοίνωση που εξέδωσε η Δημοτική αρχή Γκίζα περί “τραμπουκισμών” κατά την χθεσινή ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου, είμαστε υποχρεωμένοι να παραθέσουμε τα πραγματικά περιστατικά που έλαβαν χώρα εντός της Παπαχαραλαμπείου αιθούσης για την αποκατάσταση της αλήθειας.

🔻Λίγο προτού η χθεσινή ειδική συνεδρίαση θεωρηθεί περαιωμένη ο νεοεκλεγείς πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ.Σιμάκης εμφανώς εκνευρισμένος από το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας εξαπέλυσε χωρίς λόγο φραστική επίθεση προς τους συναδέλφους της Αντιπολίτευσης κ.Σιαμαντά και Δημητρόπουλο και με φωνασκίες του τύπου “συρθήκατε πίσω από τον Κοτσανά”, τους εγκαλούσε γιατί δεν τον ψήφισαν, έκφραση η οποία ήταν συνεχής και επαναλαμβανόμενη.
Κατόπιν τούτου και όταν οι αντεγκλήσεις μεταξύ προέδρου και των δύο συναδέρφων σταμάτησαν, απευθυνόμενος στον πρόεδρο του ζήτησα ευγενικά να ανακαλέσει όπως όφειλε τους χαρακτηρισμούς και τις διατυπώσεις στις οποίες προέβη και δεν συνάδουν με την θεσμική του ιδιότητα!!!
Τότε ο πρόεδρος μαινόμενος και προσωπικά απευθυνόμενος σε εμένα με περίσσιο θράσος και απύθμενο ειρωνικό ύφος, με εγκάλεσε επανειλημμένα λέγοντάς μου “μην μιλάς”, “δεν σε βλέπω καν εσένα μπροστά μου”!!!
Οι άμεσες απαντήσεις μου ήταν “κρίμα γιατί ξεχνάς από πού ξεκίνησες”, “δεν καταλαβαίνω από πού εδράζεται αυτή η έπαρση και αλαζονεία που σε διακατέχει” με τελευταία φράση μου “πρόεδρε ξεκαβάλα από το καλάμι όσο είναι νωρίς”…
Μετά την περαίωση της συνεδρίασης ο Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου εξερχόμενος της αιθούσης συνέχιζε να ωρύεται και με υστερικές κραυγές να απευθύνεται για δεύτερη φορά στον κ.Σιαμαντά από τον οποίο ζητούσε επιτακτικά εξηγήσεις για ποιο λόγο δεν τον ψήφισε, διατυπώνοντας συνεχώς την έκφραση “συρθήκατε πίσω από τον Κοτσανά”!!!
Μετά από αυτό πλησίασα τον κ.Σιμάκη ζητώντας του εξηγήσεις για ποιο λόγο συνεχίζει να αναφέρεται σε εμένα προσωπικά και αυτός όντας εκτός εαυτού αντί απάντησης με απώθησε φανερά εκνευρισμένος, γεγονός που προκάλεσε μια αντέγκληση της στιγμής η οποία δεν είχε συνέχεια.
➡️ Αυτά είναι τα πραγματικά περιστατικά που διαδραματίστηκαν και αμαύρωσαν την χθεσινή ειδική συνεδρίαση με πρωταγωνιστή τον νεοεκλεγέντα “αριστερών καταβολών” πρόεδρο κ.Σιμάκη και “ηθικό αυτουργό” τον Δήμαρχο κ.Γκίζα.
Τα συμπεράσματα δικά σας…

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button