ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ

Κοτσανάς για ανάπλαση: Ξεσκεπάστηκαν πλήρως

Σκληρή ανακοίνωση από Ανδρέα Κοτσανά, μετά τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας για τις προθέσεις του δημάρχου και το μέλλον της ανάπλασης.

Κοινοποιώντας ανάρτησή του από τον Απρίλιο στην οποία μιλούσε για σκόπιμη καθυστέρηση των έργων, έγραψε:

⛔️ ΔΥΣΤΥΧΩΣ…ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΑΜΕ σχετικά με την εξέλιξη του 🚧 έργου της ανάπλασης!!!
Η “ανίκανη” Δημοτική Αρχή ξεσκεπάστηκε πλήρως…
Σας παραθέτουμε την προφητική μας ανάρτηση έξι μήνες πριν!!!

Τον Απρίλιο είχα γράψει:

🔻Ανικανότητα ή πολιτική σκοπιμότητα το “πάγωμα” των εργασιών της ανάπλασης;

❓Γεννά πολλά ερωτηματικά η προς τα έξω επιχειρηματολογία της Δημοτικής Αρχής ότι “δήθεν” το έργο της ανάπλασης που εκτελείται στην οδό Μεσολογγίου “σκόνταψε” πάνω στα δίκτυα κοινής ωφέλειας (ΔΕΗ-ΟΤΕ) που εμφανίστηκαν από το “πουθενά” με το ξεκίνημα των εργασιών.
🔻Αν αυτό πραγματικά συνέβη αποτελεί τεράστιο “μνημείο” προχειρότητας και ανικανότητας των υπηρεσιών του Δήμου και της ΔΕΥΑΝ που κατά την σύνταξη και την επικαιροποίηση των μελετών δεν έλαβαν όπως όφειλαν υπόψιν τους και δεν αποτύπωσαν τα δίκτυα ΔΕΗ και ΟΤΕ, που άπαντες γνώριζαν ότι διέρχονταν από το συγκεκριμένο σημείο της πόλης (ακριβώς δίπλα υπάρχουν υπέργειοι υποσταθμοί) ώστε πριν την έναρξη των εκσκαφών να έχει προβλεφθεί η παράκαμψη ή μετατόπισή τους .
❌Σε ότι αφορά το άλλο “αφήγημα” του Δήμου ότι η παύση των εργασιών οφείλεται σε αρχαιολογικά ευρήματα, αυτό καταρρίπτεται με τον πλέον επίσημο τρόπο καθώς η αρχαιολογία εντός δύο ημερών από τις πρώτες εκσκαφές έδωσε εγγράφως το “πράσινο φως” για την συνέχιση των εργασιών.
👂Αυτό όμως που φτάνει στα αυτιά μας και μάς προβληματίζει ιδιαίτερα, είναι το γεγονός ότι οι “κακές γλώσσες” στην πόλη ψιθυρίζουν και λένε ότι το “πάγωμα” των εργασιών αποτελεί μια “μεθοδευμένη” και “σκόπιμη” ενέργεια από μεριάς Δημοτικής Αρχής, ώστε να δημιουργήσει “νέο αφήγημα” “ανυπέρβλητων” εμποδίων, έχοντας ως απώτερο στόχο την μη κατασκευή των δικτύων ύδρευσης και αποχέτευσης που διέρχονται της πόλης, αλλά μόνο την κατασκευή των υπερκείμενων εργασιών της Ανάπλασης.
✔️Κύριε Δήμαρχε ό,τι και αν ισχύει από τα παραπάνω οφείλετε άμεσα να αναλάβετε τις ευθύνες σας και να μας ενημερώσετε πάραυτα για το τι “μέλλει γενεσθαι” με το έργο της Ανάπλασης.

⌛️ΥΓ.Κύριε Δήμαρχε με τους “χειρισμούς” και τις “παλινωδίες” σας μέχρι σήμερα, έχει χαθεί πολύτιμος χρόνος για την ολοκλήρωση του έργου της ανάπλασης, με αποτέλεσμα αυτού να έχουν εξαντληθεί η υπομονή και οι αντοχές των συνδημοτών μας.

Related Articles

Back to top button