ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ

Κοτρωνιάς, Τσουκαλάς, Κούκουνας και Τραχύλης οι πρωταγωνιστές για Γκίζα

Τα ψηφοδέλτια κατατέθηκαν και είμαστε λίγες μέρες προ των εκλογών.

Επιχειρώντας να αναλύσουμε τον τρόπο λειτουργίας της Δημοτικής αρχής Γκίζα μέχρι σήμερα αλλά και πως αυτός θα αλλάξει ή όχι στην επόμενη θητεία αν και εφόσον ξεπερνώντας την δυσαρέσκεια των δημοτών για το έργο που παρήγαγε καταφέρει να επανεκλεγεί, διαπιστώνουμε ότι αναμφίβολα διαμόρφωσαν την πολιτική και τράβηξαν όπως λέμε το “κάρο” σε αυτή τη θητεία έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο, οι κύριοι Κοτρωνιάς, Τσουκαλάς, Κούκουνας και Τραχύλης. Είναι αυτοί που επηρέαζαν τον κ. Γκίζα στις αποφάσεις του για έργα, εργασίες, προσλήψεις, αναθέσεις αλλά και τη στάση του στο Δημοτικό συμβούλιο. Οι υπόλοιποι είτε είχαν διεκπεραιωτικό ρόλο, είτε λόγω έλλειψης χρόνου λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων ήταν απόμακροι από τον πυρήνα.

Βλέποντας το ψηφοδέλτιο Γκίζα διακρίναμε 4 έμπειρους αυτοδιοικητικούς οι οποίοι αν τυχόν επικρατήσει η παράταξη Γκίζα θα εμπλουτίσουν την ομάδα αυτή και θα διεκδικήσουν συμμετοχή στη λήψη αποφάσεων και τον καθορισμό της πολιτικής. Δηλαδή μαζί με τους τέσσερις προαναφερόμενους θα πρωταγωνιστήσουν.

Μιλάμε για την κα. Πλούμη, τον κ. Ραυτόπουλο, τον κ. Κατσαντώνη (“Άγιος”) και τον κ. Παπαναστασόπουλο που κατά καιρούς έχουν διατελέσει αντιδήμαρχοι έχοντας συγκεκριμένο αυτοδιοικητικό αποτύπωμα και μεγάλη αναγνωρισιμότητα στην κοινωνία.

Μένει να δούμε αν ο κ. Γκίζας αφού κατάφερε να επανενεργοποιήσει τα 4 αυτά στελέχη, αν θα κατορθώσει να επανεκλεγεί και να επανέλθουν πάλι στο προσκήνιο της τοπικής πολιτικής σκηνής

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button