ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ

Κομμωτές Ναυπάκτου σε Σιαμαντά: “Απαράδεκτη και ντροπιαστική είναι η δική σας στάση”

Νέα επίθεση στην δημοτική αρχή και συγκεκριμένα στον αντιδήμαρχο Γιώργο Σιαμαντά, κάνει με ανακοίνωσή της η ένωση κομμωτών Ναυπάκτου.

Είχε προηγηθεί η χθεσινή ανακοίνωση-επίθεση του αντιδημάρχου στους Ναυπακτιακούς συλλόγους ως απάντηση στην δική τους καταγγελία.

ADS

Στην δημοτική ομάδα της πλειοψηφίας επικρατεί αναταραχή μετά τη νέα κόντρα με συλλόγους της Ναυπακτίας, με πολλούς να κάνουν λόγο για βεβιασμένες κινήσεις.

Αξίζει μάλιστα να αναφερθεί και το σχόλιο του αντιδημάρχου προς το ενημερωτικό μας σάιτ. Ο κ. Σιαμαντάς έγραψε στην ανάρτησή μας “Εκτός από τον πονοκέφαλο που διεγνωσες,οι ανακοινώσεις πως σου φάνηκαν?”

Δείτε τι έγραψαν στην σημερινή ανακοίνωσή τους οι κομμωτές:

’’ Aπάντηση στον Αντιδήμαρχο Ναυπακτίας Σιαμαντά Γεώργιο’’

Μάθετε να ζητάτε συγνώμη έστω και για μία φορά γιατί απαράδεκτη και ντροπιαστική είναι η δική σας στάση και η περιφρόνηση σας ως προς την τοπική κοινωνία και τον εμπορικό της κόσμο.

Αναφέρεστε σε ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΝΑΝΤΙΩΣΗΣ για την αντίδραση μας αλλά αυτή την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ την κατέχετε εσείς στην ανοργανωσιά και μην μας κάνετε εσείς μαθήματα εμάς για το Ολυμπιακό ιδεώδες και την σημασία της Ολυμπιακής φλόγας.

ΠΑΡΕΜΠΙΠΤΟΝΤΩΣ σταματήστε να υποτιμάτε θεσμούς όπως η Ομοσπονδία που θα έπρεπε να ενημερωθεί πρώτη και αυτή με τη σειρά της να ενημερώσει τα Σωματεία και αυτά τα μέλη τους. Είπατε ότι πήρατε απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου 15 μέρες πριν( ήταν αρκετός καιρός για να ενημερώσουμε και να οργανωθούμε) και δώσατε στα ΜΜΕ την ανακοίνωση μία μέρα πριν το γεγονός (24/10/2017) η οποία συγκεκριμένα έγραφε : Ως εκ τούτου λόγω της διέλευσης της Ολυμπιακής φλόγας, θα υπάρχουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην πόλη αύριο από τις 10.00 το πρωί, ενώ προτείνεται στους πολίτες να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις με τα οχήματά τους’’. Η ανακοίνωση αναφερόταν γενικά και αόριστα για κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και σε καμία περίπτωση δεν ενημέρωνε για κλείσιμο των δρόμων όπως έγινε.

Γιατί ;Mόνο στο Nafpaktia Νews και αυτό για την τελετή και ότι θα υπάρξουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις χωρίς καμία άλλη ενημέρωση. Και όποιος δε πρόλαβε να το δει ( όλη η Ναύπακτος) δεν τρέχει και κάτι.

Φυσικά το πέρασμα της φλόγας από την πόλη μας είναι σημαντικό γεγονός που αν είχαμε ενημερωθεί καταλλήλως θα ήμασταν δίπλα σας θαυμάζοντας αυτό το γεγονός και όχι απέναντι σας. Η Ολυμπιακή φλόγα και το Ολυμπιακό ιδεώδες ένωνε δεν δίχαζε ακόμα και σε δύσκολους καιρούς με ιστορικούς πολέμους. ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΖΗΤΑΤΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΟ.

 

 

Η Πρόεδρος

Ελευθεράκη Ελένη

 

update:

Σχόλιο του αντιδημάρχου, Γιώργου Σιαμαντά:

ΚΥΡΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ,
ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΚΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΤΕΘΕΙ ΑΠ ΤΑ ΚΟΙΝΑ…..
ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΚΤΙΘΕΣΤΑΙ ,ΔΥΣΤΥΧΩΣ,ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΚΑΙ ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΑΝΕΛΛΙΠΩΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ,ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ.

ΣΙΑΜΑΝΤΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΗΜΟΥ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ

Related Articles

Back to top button