ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ

Κι άλλες κλοπές από την οικογενειακή σπείρα που ρήμαξε τη Ναύπακτο

Συνεχίζεται η έρευνα καθώς υπάρχουν υποψίες και για άλλες κλοπές σε Ναύπακτο και Πάτρα από την δράση της οικογενειακής σπείρας

Άλλες τέσσερις κλοπές έχουν «χρεώσει» ως τώρα οι αστυνομικοί του τμήματος Ναυπακτίας στον πατέρα και τους δυο ανήλικους γιους του που συνέλαβαν το μεσημέρι της Κυριακής στη Ναύπακτο και την Πάτρα, αλλά συνεχίζουν τις έρευνες καθώς εκτιμούν ότι η οικογενειακή σπείρα έχει εμπλακεί και σε άλλες παρόμοιες.

Ο 43χρονος μαζί με τους δύο γιους του που είναι μόλις 14 και 13 χρόνων, συνελήφθη όταν έκανε διάρρηξη στο σπίτι ενός 38χρονου στη Ναύπακτο, από το οποίο άρπαξαν άγνωστο χρηματικό ποσό και κοσμήματα αξίας 700 ευρώ.

Η κλοπή οδήγησε στην ταυτοποίησή τους και συνελήφθησαν μαζί με την 36χρονη μητέρα των δυο παιδιών που κατηγορείται για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκων, όπως και ο πατέρας, που κατηγορείται για διακεκριμένες κλοπές μαζί με τα παιδιά. Έτσι, οδηγήθηκαν… οικογενειακώς στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου!

Στην προανάκριση αποκαλύφθηκε ότι πατέρας και γιοι είχαν διαπράξει ακόμα τρεις κλοπές στη Ναύπακτο. Συγκεκριμένα, είχαν «βουτήξει» μικρό χρηματικό ποσό και ένα κινητό από κατάστημα ανταλλακτικών αυτοκινήτου, το απόγευμα του Σαββάτου, 40 ευρώ από ένα σπίτι στις 26 Νοεμβρίου και μικρό χρηματικό ποσό από το σπίτι μιας γυναίκας τον περασμένο Αύγουστο. Ωστόσο, επειδή το διάστημα μεταξύ των κλοπών είναι αρκετά μεγάλο, οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι έχουν διαπράξει και άλλες και συνεχίζουν την έρευνα.

Δείτε εδώ όσα λέει η αστυνομία για την οικογενειακή σπείρα:

Για διακεκριμένες κλοπές κατηγορούνται ένας 43χρονος και οι δύο ανήλικοι γιοι του ηλικίας (14 και 13 ετών αντίστοιχα), οι οποίοι συνελήφθησαν στην Ναύπακτο και στην Πάτρα.

Επιπλέον, τόσο ο 43χρονος πατέρας, όσο και η 36χρονη μητέρα των δυο παιδιών, κατηγορούνται για παραμέληση της εποπτείας τους.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, έπειτα από έρευνες των ανδρών του αστυνομικού τμήματος Ναυπακτίας οι τρεις συλληφθέντες εμπλέκονται σε τέσσερις υποθέσεις διαρρήξεων στην πόλη της Ναυπάκτου.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου, ενώ η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για την υπόθεση.

Related Articles

Back to top button