ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ

Καταπέλτης ο Κοτσανάς: Αγόρασαν τάμπλετ με «καπέλο» 6.000 ευρώ

Σοβαρή καταγγελία που εκθέτει την δημοτική αρχή, κάνει ο δημοτικός συλμβουλος Ανδρέας Κοτσανάς.

Παρουσιάζοντας την τιμή σε μεγάλες αλυσίδες ηλεκτρονικών, φαίνεται μεγάλη διαφορά στην αγορά του τάμπλετ που επιλέχθηκε, κάτι που όπως λέει ζημίωσε 45 μαθητές που δεν θα πάρουν τάμπλετ.

Δείτε την ανάρτηση:

Απροκάλυπτοι
Το “φαγοπότι” με τις απευθείας αναθέσεις συνεχίζεται…. Βάλανε “καπέλο” ακόμη και στα τάμπλετ της μαθητικής κοινότητας.

Γεννά πολλά ερωτηματικά πώς οι σχολικές επιτροπές προεδρεύοντος του κ.Τσουκαλά προμηθεύτηκαν 200 τάμπλετ (105 για τη Δευτεροβάθμια και 95 για την Πρωτοβάθμια εκπαίδευση) με τιμή αγοράς 149€ συμπεριλαμβανομενου του ΦΠΑ δαπανώντας ποσό της τάξεως των 29.800€, τη στιγμή που η τιμή λιανικής στις μεγάλες αλυσίδες ηλεκτρονικού εμπορίου είναι 119€ συμπεριλαμβανομένου και του ΦΠΑ.
Τουτέστιν η διαφορά της τιμής στην οποία αγόρασαν οι σχολικές επιτροπές με την τιμή της αγοράς αποφέρει “καπέλο” 6.000€ στο σύνολο της προμήθειας με αποτέλεσμα να αγοραστούν 48 τάμπλετ λιγότερα.
Πιο κάτω σας παραθέτουμε τις τιμές αγοράς λιανικής του συγκεκριμένου τάμπλετ με τα ίδια τεχνικά χαρακτηριστικά (tablet alcatel 1t 10” 32gb 2gb) που ισχύουν σήμερα στις αλυσίδες ηλεκτρονικού εμπορίου Public, Plaisio, Κωτσόβολο και Electronet με fix τιμή 119€ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.

Related Articles

Back to top button