ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ

Καταγγέλουν τον εαυτό τους – Γιατί άραγε;


Πολύς λόγος γίνεται για το οικόπεδο του 3ου Δημοτικού αλλά με την ανακοίνωση Τσουκαλά η Δημοτική αρχή Γκίζα έβαλε νέο αυτογκόλ, καθώς η συζήτηση επικεντρώθηκε στην τιμή του οικοπέδου των 10 στρεμμάτων.

Γιατί το λέμε αυτό; Γιατί όπως συμβαίνει στα περισσότερα θέματα, όποια πέτρα και αν σηκώσεις από κάτω βρίσκεται ο …. Κοτρωνιάς, αφού ήταν για 5,5 χρόνια αντιδήμαρχος, πρόεδρος της ΔΕΥΑΝ, πρόεδρος του ΔΣ της προηγούμενης δημοτικής αρχής Λουκόπουλου

Ποιός ήταν Πρόεδρος της επιτροπής εκτίμησης της τιμής του ακινήτου στην Δημοτική Αρχή Λουκόπουλου; Ο Θωμάς Κοτρωνιάς (σημερινός αντιδήμαρχος του Γκίζα), όπως πολύ σωστά επισημαίνει στην ανακόινωσή του ο Κοτσανάς. Ποιοί ψήφισαν την επιλογή του οικοπέδου και την τιμή αυτή; Μα οι Κοτρωνιάς, Κούκουνας, Σωτηρόπουλος (υποψήφιοι στο ψηφοδέλτιο Γκίζα όλοι), ο Τραχύλης σύμβουλος της παράταξης Τσουκαλά και Τσέλιος των “4” που αποχώρησαν από την Παράταξη Μπουλέ.

Οπότε πλέον μιλάμε για καταγγελία του ίδιου τους του εαυτού!! Εγκαλούν μάλιστα τον Λουκόπουλο για κατασπατάληση δημοσίου χρήματος, όταν το κόστος του οικοπέδου, πληρώθηκε από τον μισθό που δώριζε στον δήμο σε όλη την θητεία του ο Λουκόπουλος, ενώ το τίμημα αγοράς εκτιμήθηκε από την επιτροπή Κοτρωνιά. Είναι μεγάλη αδικία λοιπόν να εγκαλείται για το θέμα του οικοπέδου, ο άνθρωπος που το αγόρασε με χρήματά του! Με χρήματα που θα πήγαιναν στο παντελόνι του, αν δεν δώριζε τον μισθό του στον δήμο.

Υπενθυμίζουμε βέβαια πως στο ΣτΕ, όπως καταγγέλει η παράταξη Λουκόπουλου, η δημοτική αρχή δεν προσκόμισε τα έγγραφα υποστήριξης των επιχειρημάτων που κατατέθηκαν.

Αυτά και επανερχόμαστε…

Related Articles

Back to top button