ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ

Καταγγελία Κοτσανά: Rapid test στο κτήριο Τσώνη αλλά δεν το ξέρουν οι κάτοικοι

Νέα καταγγελία προς την δημοτική αρχή Ναυπακτίας, κάνει ο πρώην αντιδήμαρχος Ανδρέας Κοτσανάς.

ADS

Καταγγέλει πως με το άνοιγμα των σχολείων, ο δήμος δεν ανέλαβε πρωτοβουλίες για rapid test, ενώ στην Ναύπακτο λειτουργεί ένα από τα 376 κέντρα για rapid test στην Ελλάδα αλλά δεν το ξέρουν οι πολίτες.

Δείτε την καταγγελία:

Γεννά ερωτηματικά πώς ο Δήμος Ναυπακτίας με την επανέναρξη των δια ζώσης σχολικών μαθημάτων σε Νηπιαγωγεία, Δημοτικά και μονάδες ειδικής αγωγής δεν ανέλαβε πρωτοβουλίες τέτοιες όπως έπραξαν άλλοι Δήμοι της χώρας για την άμεση διενέργεια δειγματολογικού ελέγχου ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου COVID (Rapid Test) σε όλη την εκπαιδευτική κοινότητα σε συνεργασία πάντα με την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και τον ΕΟΔΥ, τη στιγμή μάλιστα που στην πόλη της Ναυπάκτου λειτουργεί 1 από τα 376 διαγνωστικά κέντρα Rapid test στο κτίριο Τσώνη έναντι της Πλαζ Ναυπάκτου.


Σημειωτεον ότι και η ύπαρξη του παραπάνω διαγνωστικού κέντρου δεν έχει γνωστοποιηθεί στο ευρύ κοινό της περιοχής-με ευθύνη πάλι του Δήμου Ναυπακτίας- με αποτέλεσμα η προσέλευση των κατοίκων για Rapid Test να είναι μηδαμινή.
Το παράδοξο της υποθέσης είναι ότι η Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Αιτωλοακαρνανίας έχει προγραμματίσει για τους εκπαιδευτικούς του Δήμου Ναυπακτίας την διενέργεια μαζικών Rapid Test στις εγκαταστάσεις του σχολικού κτιρίου του 1ου Δημοτικού για την Παρασκευή 15/01 δηλαδή 5 μέρες μετά την έναρξη των μαθημάτων.

Αυτά και αλλά παράδοξα συμβαίνουν μόνο στο Δήμο Ναυπακτίας με ευθύνη πάντα του Δημάρχου κ.Γκίζα και του υπευθύνου Αντιδημάρχου Παιδείας κ.Τσουκαλά.

Related Articles

Back to top button