ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ

Η Ναυπάκτια Ολυμπιονίκης Ευαγγελία Πλατανιώτη βραβεύτηκε στην Πάτρα

Ο Ναυπακτιακός Σύνδεσμος Πάτρας «ο Άγιος Χαράλαμπος» βράβευσε σε μια όμορφη τελετή τη Ναυπάκτια πρωταθλήτρια Ευαγγελία Πλατανιώτη.

Στην εκδήλωση όπου βραβεύτηκε η ολυμπιονίκης της συγχρονισμένης κολύμβησης Ευαγγελία Πλατανιώτη, βρέθηκε ο μητροπολίτης Ναυπάκτου κκ Ιερόθεος, ο πολιτευτής της ΝΔ και πρώην δήμαρχος Ναυπάκτου Θανάσης Παπαθανάσης καθώς και ο δήμαρχος Ναυπακτίας Βασίλης Γκίζας.

Η Ευαγγελία Πλατανιώτη (γεννημένη 9 Αυγούστου του 1994) είναι Ελληνίδα αθλήτρια της Συγχρονισμένης κολύμβησης με καταγωγή από την Ορεινή Ναυπακτία.. Συμμετείχε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου το 2012 και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο του 2016 ως ζευγάρι με την Ευαγγελία Παπάζογλου. Τερμάτισαν στην 10η θέση.

Η Ευαγγελία Πλατανιώτη έγινε ευρύτερα γνωστή μέσα από το Nomads του ANT1, όπου κατάφερε να ξεχωρίσει για το αγωνιστικό της πείσμα.

Η αθλήτρια συγχρονισμένης κολύμβησης αποχώρησε από το reality επιβίωσης, όταν ο τότε σύντροφος της, Άγγελος Βλαχόπουλος, της έκανε μια άκρως ρομαντική πρόταση γάμου, ενώ εκείνη βρισκόταν στο μακρινό Παλαουάν.

Tags

Related Articles

Back to top button
Close
Close