ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ

Η μητέρα του παιδιού που χτύπησε στο Φάρο: Ευχαριστώ τον Θεό που τον άφησε να ζήσει

Ταραγμένη από το χθεσινό συμβάν αλλά ανακουφισμένη από την θετική εξέλιξη της υπόθεσης του παιδιού που πήδηξε από τον Φάρο στο λιμάνι της Ναυπάκτου και χτύπησε, εμφανίστηκε σήμερα το πρωΐ η μητέρα του.

Ο νεαρός χθες βράδυ, γλίτωσε κυριολεκτικά από θαύμα, αφού έπεσε και χτύπησε στο τσιμέντο κάτωαπό τον Φάρο, εκεί όπου συνήθως κάνουν κατά καιρούς βουτιές στην θάλασσα ορισμένοι.

Το παιδί δεν ανέβηκε πραγματικά να πηδήξει στην θάλασσα, αλλά περισσότερο για πλάκα, μετά μάλιστα από στοίχημα που έβαλε με φίλους του, όπως μας αποκάλυψε κολλητός του.

Η μητέρα του νεαρού πριν λίγο, κοινοποίησε το άρθρο του npress για το θέμα, ευχαριστώντας τον απλό κόσμο για την συμπαράσταση, λέγοντας όμως: «Ελπίζω να είναι το τελευταίο παιδί που κάνει αυτό το λάθος». Άφησε όμως αιχμές για τις αρχές που απουσίαζαν όπως τονίζει.

Συγκεκριμένα έγραψε:

Ευχαριστώ πολύ για την συμπαράσταση του απλού κόσμου 👏👏👏 και μόνο αυτό!!!!Οι αρχές ΑΠΏΝ!!!!ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΉΣΩ ΤΟΝ ΘΕΌ ΠΟΥ ΤΟΝ ΆΦΗΣΕ ΝΑ ΖΗΣΕΙ❤️❤️ΕΛΠΊΖΩ να είναι το τελευταίο παιδί που το κάνει αυτό το λάθος..
Λίγο προσοχή ζητείται από τις αρχές της πόλης….

Επίσης, ανεβάζοντας την εικόνα με το παιδί της στην άκρη του Φάρου, γράφει: «Αυτό το παιδί δεν το είδε κανείς?Το λιμάνι ήταν γεμάτο από κόσμο…»

Related Articles

Back to top button