ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ

Η Κατερίνα Μπισμπίκη υποψήφια με το ΚΙΝΑΛ στην Αιτωλοακαρνανία

Υποψήφια με το Κίνημα Αλλαγής θα είναι η Κατερίνα Μπισμίκη, όπως ανακοίνωσε η ίδια πριν λίγο στο Facebook.

Στις εκλογές του 2015, υπψήφια ήταν η κόρη της Αγγελική Δεδοπούλου.

Δείτε την ανακοίνωση:

Φίλες και Φίλοι,

Με απόλυτο αίσθημα συνέπειας κι ευθύνης αποφάσισα να αποδεχτώ την πρόταση του Κινήματος Αλλαγής (Κιναλ) να είμαι υποψήφια βουλευτής για το νομό Αιτωλοακαρνανίας στις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Όντας πολύτεκνη μητέρα πέντε παιδιών και γνωρίζοντας πολύ καλά τα καθημερινά προβλήματα και δυσκολίες που αντιμετωπίζουν όλοι οι Έλληνες, θεώρησα χρέος μου να είμαι στην πρώτη γραμμή και να προσφέρω για το καλό του τόπου μας. Δηλώνω λοιπόν παρούσα σε μια εποχή δύσκολη για την Ελλάδα, για το νομό μας και την παράταξή μας.

Το διακύβευμα των προσεχών εθνικών εκλογών είναι η ανοδική πορεία και ανάπτυξη του νομού μας. Θα δουλέψουμε όλοι μαζί για τα δικαιώματα των αγροτών μας, των πολυτέκνων και των ατόμων που είναι κοινωνικά αποκλεισμένοι.

Με την υποψηφιότητα μου εκπροσωπώ όλους τους απλούς πολίτες που παλεύουν καθημερινά για το καλό του τόπου τους. Ξέρετε, δε χρειάζονται πάντα πτυχία για να ασχοληθεί κάποιος με την πολιτική. «Πτυχίο» και «προσόν» είναι πολλές φορές η καθημερινή βιοπάλη των ανθρώπων, η εμπειρία που αποκτούν μεγαλώνοντας τα παιδιά τους, οι ανησυχίες που έχουν βλέποντάς τα να φεύγουν στο εξωτερικό για να αναζητήσουν κάτι καλύτερο.

Φίλες και φίλοι, συντρόφισσες και σύντροφοι, απευθύνομαι σε καθένα από εσάς ξεχωριστά και σας καλώ να στηρίξετε την υποψηφιότητα μου και να γίνεται συνοδοιπόροι σε αυτή την όμορφη αλλά ταυτόχρονα δύσκολη προσπάθεια που ξεκινάει.

Tags

Related Articles

Back to top button
Close
Close