ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ

Η επίσκεψη Γκίζα στην Ορεινή Ναυπακτία και οι «συμβολισμοί»

Είναι το τρίτο καλοκαίρι που ο δήμαρχος Ναυπακτίας, Βασίλης Γκίζας, περιοδεύει στα χωριά της Ορεινής Ναυπακτίας.
Τις προηγούμενες δύο φορές, δεν είχε αναλάβει ακόμα τα ηνία του δήμου.

Αυτή την φορά, όμως, η επίσκεψή του έκανε μεγάλη αίσθηση. Κι αυτό, όχι μόνο επειδή πήγε ως δήμαρχος, αλλά κυρίως για την… συνοδεία του!

Η εκλογή του Βασίλη Γκίζα πριν 15 μήνες, ήρθε βασικά από τις Ορεινές περιοχές του δήμου. Εκεί όπου, λόγω συμμαχιών με τους Ορεινούς, σάρωσε κυριολεκτικά! Η μεγάλη διαφορά στα χωριά της Ναυπακτίας, υπερκάλυψε την διαφορά που είχε εξασφαλίσει ο αντίπαλος του, Τάκης Λουκόπουλος στην πόλη της Ναυπάκτου.

Την δύναμη των χωριών της Ναυπακτίας λοιπόν, ο δήμαρχος φαίνεται πως θέλει να την διατηρήσει για την παράταξή του, αλλά αυτή την φορά, με την προσωπική του επιρροή!

Στα χωριά της Ναυπακτία, κομβικό ρόλο, έχει αυτούς τους 15 μήνες, ο νεαρός δημοτικός σύμβουλος και στενός συνεργάτης του δημάρχου, Γιάννης Παπαϊωαννίδης. Ο δήμαρχος του έχει απόλυτη εμπιστοσύνη και τον θεωρεί εξ απορρήτων! Είναι αυτός πλέον που επικοινωνεί με τους προέδρους των χωριών και ικανοποιεί τα αιτήματά τους.

Έχοντας λοιπόν αυτό τον ρόλο στα Ορεινά, ο κ. Γκίζας είχε τον Γιάννη Παπαϊωαννίδη σε όλη την περιοδεία του, από την Πυλλήνη μέχρι την Γραμμένη Οξυά! Λέγεται μάλιστα, πως η περιοδεία πήγε ανέλπιστα καλά, όπου ο δήμαρχος διαπίστωσε την πολύ καλή δουλειά που κάνει ο αντιδήμαρχός του.

Οι εκλογές μπορεί να φαίνονται μακριά (2023) όμως οι ζυμώσεις και οι προετοιμασίες, ξεκίνησαν ήδη.

Tags

Related Articles

Back to top button
Close
Close