ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ

Η “εκδίκηση” Σύψα στο npress – Μοίρασε σε όλα τα… ύπολοιπα ΜΜΕ χρήματα του δήμου

"Παιχνίδι" με τα λεφτά των δημοτών

Την εκδίκησή του για το πρόσφατο βίντεο που ανάρτησε το npress.gr και το οποίο έγινε viral στο διαδίκτυο, φαίνεται πως πήρε ο αντιδήμαρχος Οικονομικών του δήμου Ναυπακτίας, Γιάννης Σύψας. Ήταν τέτοια μάλιστα η “επιτυχία” που μπήκε στο no1 της πιο δημοφιλούς εκπομπής στην Ελληνική τηλεόραση, στο Ράδιο Αρβύλα.

Στο βίντεο εμφανιζόταν ο αντιδήμαρχος να προσπαθεί να εξηγήσει μέσα στα άγρια μεσάνυχτα, πόσο κόστισε η τέντα στην έκθεση Nostos.

Όπως προέκυψε λοιπόν στο σημερινό δημοτικό συμβούλιο, ο αντιδήμαρχος μοίρασε χρήματα για άλλη μία χρονιά σε όλα τα υπόλοιπα ΜΜΕ, εκτός από το npress.gr για την προβολή της Ναυπακτίας.

Δείτε λοιπόν τι χρήματα έδωσε σήμερα ο κύριος Σύψας με την σύμφωνη γνώμη του δημάρχου, Τάκη Λουκόπουλου:

1.500 ευρώ στην ιστοσελίδα (!) του Ιόνιαν για την προβολή της…Ορεινής Ναυπακτίας!

1.200 ευρώ στην ιστοσελίδα nafpaktianews για παραγωγή βίντεο και φωτογραφιών την Μ. Παρασκευή.

1.500 ευρώ στον όμιλο Lepanto για την ζωντανή μετάδοση της εκδήλωσης της Μ. Παρασκευής

Αξίζει να αναφέρουμε πως η ζωντανή μετάδοση από την τηλεόραση του Lepanto θα γίνει με δορυφόρο και θα μεταδοθεί μάλιστα μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του δήμου, κάτι που ήταν πρόταση που κατέθεσε δημόσια το…npress !!!

Παρά την εκδίκηση Σύψα, εμείς για άλλη μια φορά ξεκαθαρίζουμε πως θα χρησιμοποιήσουμε όλα τα μέσα που διαθέτουμε για την προβολή της πόλης, με δικούς μας πόρους!!!

 

 

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button