ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ

Η αποστασία «ξυπνάει» την ΑΔΚΝ

Σε αυξημένη κινητικότητα η παράταξη Μπουλέ

Εν αναμονή των εξελίξεων στον δήμο Ναυπακτίας, το κλίμα αρχίζει να μπαίνει στα «κόκκινα»! Σε λίγες ημέρες θα έχουμε ανασχηματισμό στους αντιδημάρχους αλλά και στις δημοτικές επιχειρήσεις του δήμους, χωρίς να αναμένονται μεγάλες ανατροπές. Άλλωστε, η παράταξη του δημάρχου έχει αξιοποιήσει όλους τους συμβούλους της, οπότε μια ανακύκλωση προσώπων με πιθανές προσθήκες μη εκλεγμένων στους οργανισμούς, είναι το πιθανό σενάριο.

Αυτό όμως που αυτή την περίοδο είναι το μεγάλο ερωτηματικό, είναι τι θα γίνει με τους εκλεγμένους της παράταξης Μπουλέ που ενδεχομένως αποφασίσουν να παραμείνουν στην δημοτική αρχή Γκίζα. Θα παραδώσουν τις έδρες στην παράταξη ή θα τις δώσουν στην δημοτική αρχή;

Τις τελευταίες ημέρες, όλο και πυκνώνουν τα σύννεφα στην παράταξη του πρώην δημάρχου, για την επόμενη ημέρα. Στελέχη που μέχρι πριν λίγο καιρό δεν έδειχναν ενδιαφέρον για τα δημοτικά, μετά τις εκλογές του 2019, τώρα έχουν αρχίσει τις επαφές και τις..αναζητήσεις! Η παράταξη δείχνει μια έντονη κινητικότητα, ενώ το κλίμα είναι σχεδόν εχθρικό για την δημοτική αρχή. Αυτό που φαίνεται να τους ενώνει, είναι το πως θα συμπεριφερθούν οι εκλεγμένοι στον Γιάννη Μπουλέ.

Φιλικά ΜΜΕ προς την δημοτική αρχή, παρουσίασαν τις προηγούμενες μέρες ως πλειοψηφία της ΑΔΚΝ όσους παραμείνουν και μειοψηφία τον δήμαρχο αν αποχωρήσει. 4 προς 1 έλεγαν χαρακτηριστικά, αγνοώντας ότι η ΑΔΚΝ είναι η μακροβιότερη παράταξη στην περιοχή, διαθέτοντας μάλιστα συλλογικά όργανα. Οπότε η όποια απόφαση για αποχώρηση ή παραμονή, θα είναι αποτέλεσμα συλλογικής απόφασης της παράταξης και όχι των εκλεγμένων!

«Αν τολμήσουν να μην παραδώσουν τις έδρες, θα περάσουν δύσκολες μέρες» μας είπε ιδρυτικό στέλεχος της ΑΔΚΝ, δείχνοντας την κατάσταση που επικρατεί στο εσωτερικό της παράταξης. Μια συνάντηση μεταξύ περίπου 40 στελεχών που έγινε στην Πυλλήνη την προηγούμενη εβδομάδα, ήταν αποκαλυπτική. Όλοι ζήτησαν την αποχώρηση από την δημοτική αρχή, σχηματίζοντας ένα ισχυρό τοίχος πίσω από τον πρώην δήμαρχο και τον εξουσιοδότησαν να διαχειριστεί την κατάσταση.

Related Articles

Back to top button