ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ

Η απάντηση Σούζα σε Δαβανέλλο

Δείτε το δελτίο τύπου του προέδρου της Ομοσπονδίας:

Είναι γεγονός ότι δυσκολεύεται κανείς να παρακολουθήσει τον παραληρηματικό λόγο του κ. Δαβανέλλου, ο οποίος προσπαθεί με σαθρά επιχειρήματα να σπιλώσει το όνομα του Προέδρου κ. Ταξιάρχη Σούζα. Ωστόσο δεν αντιλαμβάνεται ότι εκείνο που τελικά καταφέρνει, είναι να υπονομεύσει τον εαυτό του, αλλά καικυρίως το ρόλο της ΟΕΒΕΣΝΔ. ​

Ο κ. Δαβανέλλος θα πρέπει επιτέλους να κατανοήσει ότι η Ομοσπονδία δεν αποτελεί μαγαζάκι κανενός και καμία καρέκλα δεν γράφει το όνομά μας. Επομένως οδηγός μας δεν πρέπει να είναι η όποια προσωπική πικρία, αλλά οι κοινοί στόχοι, οι επιδιώξεις και η υποστήριξη των επαγγελματιών – μελών μας. 

Ειδικότερα σχετικά με το επίμαχο θέμα περί μη έγκρισης της κατάθεσης του τεύχους με τις πάγιες θέσεις της Ομοσπονδίας στο Πανναυπακτιακό  συνέδριο της ΟΣΥΝ, απλά παραθέτουμε το απόσπασμα πρακτικού από την συνεδρίαση του Δ.Σ., όπου διαψεύδεται απολύτως ο ισχυρισμός του:

Όπως αναφέρεται στο απόσπασμα: 

«Μοιράστηκαν βιβλία/ προτάσεις της Ομοσπονδίας για θέματα που απασχολούν την πόλη, για να δοθεί στην ΟΣΥΝ το βιβλίο [……]

Όλοι είπαν ναι εκτός από τον ……………… που δεν το πήρε, τον Δαβανέλλο και ………….. οι οποίοι είπαν ναι αλλά με τροποποιήσεις.»

Επομένως, ο Πρόεδρος ενήργησε απολύτως σύννομα και σε καμία περίπτωση χωρίς προηγούμενη συζήτηση στο Δ.Σ. της Ομοσπονδίας.

Προς ενημέρωση όλων, θα θέλαμε να συμπληρώσουμε ότι οι πάγιες θέσεις της Ομοσπονδίας έχουν κοινοποιηθεί προς όλους ήδη από το 2006, οπότε και συντάχθηκε το κείμενο, μετά από απόφαση του τότε Δ.Σ., το οποίο μάλιστα ανέθεσε σε συγκριμένη επιτροπή τη σύνταξη του εν λόγω κειμένου.

Τόσο ο κ. Δαβανέλλος, στη διάρκεια της θητείας του ως Πρόεδρος, όσο και εμείς σήμερα, προχωρήσαμε μόνο σε επικαιροποίηση ορισμένων από τις θέσεις που τότε είχαν διατυπωθεί. 

Εν κατακλείδι, στα 100 χρόνια που γιορτάζει η ΓΣΒΕΕ και στα 83 χρόνια ύπαρξης της ΟΕΒΕΣΝΔ, θεωρούμε ότι είναι η πρώτη φορά, που ο απελθών Πρόεδρος της Ομοσπονδίας, προβαίνει σε τέτοιου είδους ενέργειες!…

Tags

Related Articles

Back to top button
Close
Close