ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ

Η Άντα Καυκιά αναλαμβάνει νέα πρόεδρος στην ΚΕΔΝ

Η επιλογή από την δημοτική αρχή για την θέση της ΚΕΔΝ

Νέα πρόεδρος στην ΚΕΔΝ, μετά την παραίτηση της Μαρίας Ζιαμπάρα και σύμφωνα με πληροφορίες του npress, θα είναι η μέχρι σήμερα εργαζόμενη στην εταιρεία, Άντα Καυκιά.

Η υπάλληλος της ΚΕΔΝ, αναμένεται να παραιτηθεί την Δευτέρα και κατόπιν να αναλάβει τα ηνία της εταιρείας, αφού έχει πάρει το πράσινο φως από τον δήμαρχο, Βασίλη Γκίζα.

Το όνομα της Άντας Καυκιά, «έπαιζε» εδώ και καιρό για την εταιρεία, αλλά ακούστηκαν και άλλα ονόματα που ανακάτεψαν την τράπουλα. Το όνομα του Κιούση που Άλλωστε και οι δύο είναι μέλη της παράταξης Τσουκαλά, με τον δεύτερο να έχει εκλεγεί μάλιστα στο δημοτικό συμβούλιο. Η ψήφος Κιούση, είναι μεν κρίσιμη για την δημοτική πλειοψηφία μετά την αποχώρηση Μπουλέ, ωστόσο κρίθηκε πως δεν θα δημιουργήσει πρόβλημα ο γιατρός.

Έτσι λοιπόν, την ερχόμενη εβδομάδα το δημοτικό συμβούλιο θα προτείνει την Άντα Καφκιά για πρόεδρο και σύντομα θα αναλάβει καθήκοντα. Δεν έχει γίνει όμως ακόμα γνωστό, αν θα είναι και εκείνη αμισθί, όπως η προκάτοχός της Μαρία Ζιαμπάρα, αλλά θα ξεκαθαρίσει στο ΔΣ της εταιρείας το επόμενο διάστημα.

Related Articles

Back to top button