ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ

Η ΑΔΚΝ συσπειρώνεται και… ετοιμάζεται – Η σύσκεψη της Κυριάκης

Πρωτοβουλίες της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης Ναυπακτίας

Την Κυριακή 22/5/2022 πραγματοποιήθηκε στο Εργατικό Κέντρο Ναυπάκτου σύσκεψη 50 στελεχών της ΑΔΚΝ με αντικείμενο τη στρατηγική της παράταξης στη νέα αυτοδιοικητική περίοδο. 

Στη σύσκεψη έγινε εκτενής αναφορά στην κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο δήμο Ναυπακτίας ως αποτέλεσμα της πολιτικής που ακολουθεί η διοίκηση Γκίζα. 

Υπογραμμίσθηκε ότι τα βασικά χαρακτηριστικά της δημοτικής αρχής Γκίζα αποτελούν:✓ η κατασπατάληση του δημοτικού χρήματος για ρουσφέτια, ✓ οι προσλήψεις ημετέρων με αποκλειστικό σκοπό τη δημιουργία εκλογικού μηχανισμού ✓ η κατάργηση και η απώλεια σημαντικών έργων για το μέλλον της Ναυπακτίας λόγω ανικανότητας και πολιτικών σκοπιμοτήτων✓ η αδιαφάνεια και η διαπλοκή με συμφέροντα ✓ η ανικανότητα του δημάρχου να αξιοποιήσει το προσωπικό και τις Υπηρεσίες του Δήμου τις οποίες έχει οδηγήσει σε πλήρη απαξίωση.✓ το έλλειμμα πολιτικής ηθικής του δημάρχου 

Στη σύσκεψη αποφασίστηκε ότι για να βγει ο δήμος από τα νέα αδιέξοδα που δημιουργεί η πολιτική Γκίζα απαιτούνται άμεσα μέτρα και πρωτοβουλίες που πρέπει να πάρει η ΑΔΚΝ.

Πρώτο να πρωτοστατήσει η παράταξη με εποικοδομητική και ουσιαστική κριτική ώστε να αποκαλυφθεί στην κοινωνία η ουσία της πολιτικής Γκίζα.

Δεύτερο να ανασυγκροτηθεί η παράταξη ώστε να ισχυροποιηθεί με ουσιαστική παρουσία σε κάθε κοινότητα και οικισμό του δήμου σύμφωνα και με τις προβλέψεις του νέου θεσμικού πλαισίου για τις εκλογές του 2023.

Τρίτο να βαθύνει ο διάλογος με την κοινωνία και να προωθηθεί η συνεργασία με όλους. 

Τέταρτο να πάρει η παράταξη άμεσα τις αναγκαίες πρωτοβουλίες ώστε να υπάρξει συνεργασία με τις παρατάξεις τις αντιπολίτευσης στη βάση κοινού προεκλογικού προγράμματος.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button