ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ

Η Ναυπάκτια Μαρία Λόη στην διάσημη εκπομπή του Dr. Oz

Στην χθεσινή εκπομπή του διάσημου πλέον παρουσιαστή Dr Oz, πρώην συνεργάτη της Oprah, βρέθηκε η “δική μας”, Μαρία Λόη.

Η εκπομπή είχε θέμα το Ελληνικό γιαούρτι και η συμβολή του σε μια υγιεινή διατροφή.

Το Ελληνικό γιαούρτι έχει απογειωθεί τα τελευταία χρόνια στην Αμερική, με εταιρίες όπως η Total, η Chobani, η Oikos αλλά και άλλες να είναι στην κορυφή των προτιμήσεων των καταναλωτών.

Μια ενδιαφέρουσα στιγμή της παρουσίασης ήταν όταν ο παρουσιαστής που είναι Τούρκος, έκανε αναφορά στο Τουρκικό γιούρτι για να απαντήσει η Μαρία Λόη πως “το Ελληνικό γιαούρτι είναι πολύ καλύτερο“.

Η παρουσίαση του Ελληνικού προιόντος δεν έμεινε ασχολίαστη από τους Τούρκους με μία Τουρκάλα να λέει προς τον παρουσιαστή στην σελίδα του στο  Facebook “Είναι ανεπίτρεπτο ένας Τούρκος να λέει το Τουρκικό γιαούρτι ως Ελληνικό“.

Αντίστοιχες καταστάσεις έζησε και η Ελληνίδα σεφ όταν στην σελίδα του εστιατορίου της στο  Facebook, μία Ελληνίδα της ζήτησε τον λόγο λέγοντας “τι ήθελες εσύ στην εκπομπή του Τούρκου” για να πάρει την πληρωμένη απάντηση της ίδιας “Να προωθήσω την Ελλάδα“.

Η Μαρία Λόη είναι ιδιοκτήτρια ενός πολύ πετυχημένου εστιατορίου στο Μανχάταν, του Lois Estiatorio, το οποίο έχει τεράστια απήχηση στο Ελληνικό αλλά και στο Αμερικανικό κοινό.

12715919_1672643589685104_8900833683608416625_o

 

Related Articles

Back to top button