ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ

Γκίζας για το επεισόδιο στο ΔΣ: Καμία ανοχή στον τραμπουκισμό

Θέση για όσα έγιναν χθες στο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Ναυπακτίας και αποκάλυψε το npress.gr, παίρνει η δημοτική παράταξη του δημάρχου Βασίλη Γκίζα.

Δείτε την ανακοίνωση:

Καμία ανοχή στον τραμπουκισμό

Στο περιθώριο των εργασιών της Ειδικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Ναυπακτίας που έλαβε χώρα την Κυριακή, 9 Ιανουαρίου 2022, ο επικεφαλής δημοτικής παράταξης και δημοτικός σύμβουλος Ανδρέας Κοτσανάς προέβη σε αήθη επίθεση κινούμενος απειλητικά κατά του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου και στελέχους της «Συνεργασίας Πολιτών» Γιώργου Σιμάκη.

Συγκεκριμένα, ο εν λόγω δημοτικός σύμβουλος ξαφνικά και εντελώς αναίτια κινήθηκε με σαφή πρόθεση χειροδοκίας κατά του κ.Σιμάκη που εκείνη τη στιγμή συνομιλούσε με συναδέλφους του στον εξωτερικό χώρο της Παπαχαραλαμπείου Αίθουσας.  Ευτυχώς, άμεσα παρενέβησαν συνάδελφοι δημοτικοί σύμβουλοι, οι οποίοι προστάτευσαν τον Πρόεδρο απωθώντας και καταδικάζοντας τον κ.Κοτσανά για την ενέργειά του αυτή.

Τέτοιες πράξεις απρόκλητης βίας και τραμπουκισμοί προς οποιονδήποτε, πολύ δε περισσότερο προς το πρόσωπο του Προέδρου, είναι απόλυτα καταδικαστέες και μας γυρίζουν σε εποχές που πρέπει να αφήσουμε πίσω.

Ως παράταξη αδυνατούμε να κατανοήσουμε τη στάση του δημοτικού συμβούλου και την εν γένει συμπεριφορά του που υποβαθμίζουν τόσο τη λειτουργία του κορυφαίου θεσμού του Δήμου Ναυπακτίας όσο και το επίπεδο των συνεδριάσεων. 

Καταδικάζουμε απερίφραστα τη συγκεκριμένη επίθεση και αναμένουμε να πράξουν το ίδιο και οι υπόλοιπες δημοκρατικές παρατάξεις του Δημοτικού Συμβουλίου.

Δεν πρόκειται να ανεχθούμε στο μέλλον καμία παρόμοια πράξη τραμπουκισμού.

Τέλος, λυπούμαστε βαθύτατα για τον διαρκή κατήφορο του κ.Κοτσανά.

Related Articles

Back to top button