ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ

Γκίζας για δωρεά Μοσχανδρέου: «Είναι δεκανίκι του Λουκόπουλου»

Σκληρή απάντηση κατά του δωρητή Χρήστου Μοσχανδρέου, εξέδωσε ο δήμαρχος Ναυπακτίας Βασίλης Γκίζας. Είχε προηγηθεί η συνέντευξη τύπου του συλλέκτη κ. Μοσχανδρέου, με την οποία άφηνε αιχμές κατά του δημάρχου Ναυπακτίας για την πορεία της δωρεάς.

Δείτε την ανακοίνωση Γκίζα:

Ο Τάκης Λουκόπουλος εμφανίζει και πάλι, τέσσερα χρόνια μετά, τον κ.Μοσχανδρέου.  Πρόκειται για τον ίδιο άνθρωπο που το 2019 ανέβασε στο βήμα της προεκλογικής του ομιλίας για να μας δηλώσει ότι εάν ο Τάκης Λουκόπουλος εκλεγεί Δήμαρχος(!!!) θα διαθέσει 200 πίνακες στον Δήμο Ναυπακτίας.  

Είναι ο άνθρωπος, τον οποίο ο Δήμαρχος Βασίλης Γκίζας και προφορικά, αλλά και με σχετική επιστολή του (3.3.2021), τον κάλεσε να αποστείλει αντίγραφα (φωτογραφίες) των πινάκων που πρόκειται να δωρίσει, ώστε να ενημερωθούν οι αρμόδιες υπηρεσίες και το Δημοτικό Συμβούλιο για τη δωρεά.  Ο κ.Μοσχανδρέου δεν απάντησε ποτέ στη συγκεκριμένη επιστολή, ούτε απέστειλε ποτέ κατάλογο με φωτογραφίες των πινάκων, κάτι που αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για την έναρξη της διαδικασίας αποδοχής δωρεάς από τον Δήμο, δημιουργώντας σοβαρές αμφιβολίες για το εάν είναι ειλικρινής η πρόθεσή του να προσφέρει τα έργα.

Η μοναδική επιδίωξη του κ.Μοσχανδρέου ήταν, και παραμένει, να εμφανίζεται λίγες ημέρες προ των εκλογών κάνοντας υποδείξεις στο ποιον πρέπει ή δεν πρέπει να ψηφίσει ο ναυπακτιακός λαός.  Μάταια όμως.  Το μόνο που καταφέρνει είναι να προσωποποιεί τις απέλπιδες προσπάθειες του Τάκη Λουκόπουλου, ο οποίος παραμένει άφαντος από το δημόσιο διάλογο.

κύριε Λουκόπουλε, τα fake news και οι δήθεν από μηχανής θεοί αποτελούν τα φθηνά εργαλεία του πανικού.  Ο ρόλος του Δημάρχου, που εκ νέου διεκδικείτε, απαιτεί πρωτίστως να είστε παρών.

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ

Στην ανακοίνωση περιλαμβάνεται και το άρθρο του 2019 του npress.gr μετά την τότε ανακοίνωση Μοσχανδρέου:

Related Articles

Back to top button