ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ

Για πρώτη φορά στην Ναύπακτο κρουαζιερόπλοιο – Φτάνουν τέλος Μαΐου οι τουρίστες

Στον χάρτη της παγκόσμιας κρουαζιέρας η Ναύπακτος – Αλλάζουν όλα στην πόλη

Τριακόσιοι τουρίστες θα αποβιβαστούν στην Ναύπακτο στις 30 Μαΐου και θα πλημμυρίσουν την πόλη. Αυτό θα συμβεί για πρώτη φορά, καθώςσδεν είχε έρθει ξανά κρουαζιερόπλοιο στον κόλπο της πόλης.

Την ανακοίνωση έκανε ο Ανδρέας Κοτσανάς πριν λίγο.

Δείτε την ανάρτηση:

“ΟΥΡΙΟΣ ΑΝΕΜΟΣ” για την πόλη της Ναυπάκτου η πρώτη κρουαζιέρα!!!

🔹Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που την Δευτέρα 30/05 η Ναύπακτος επιτέλους μπαίνει στον χάρτη της παγκόσμιας κρουαζιέρας και αυτό συμβαίνει έπειτα από συντονισμένες και μακροχρόνιες προσπάθειες του τοπικού ταξιδιωτικού γραφείου “NK TRAVEL” που ανήκει στον συνδημότη μας Νικόλαο Ντότσικα στον οποίο και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια!!!
🛳 Το πολυτελές πλοίο SILVER WIND της εταιρείας ”SILVERSEA” που θα προσεγγίσει και θα είναι αρόδου στον κόλπο της Ναυπάκτου θα αποβιβάσει στην πόλη μας με λάντζες περίπου 300 Αμερικανούς τουρίστες από τους 1.000 που θα βρίσκονται πάνω στο πλοίο και για 4 ώρες θα υπάρξει ένα μίνι city tour που θα ξεκινά από το κάστρο και θα καταλήγει στην αγορά της πόλης.
➡️ Λόγω του ότι κ.Δήμαρχε το γεγονός αυτό καταστεί την πόλη μας έναν ενδιάμεσο κομβικό σταθμό της κρουαζιέρας μεταξύ Ιτέας και Κατάκολου παρακαλώ όπως δώσουμε την δέουσα σημασία σε αυτό το εξαιρετικά σημαντικό γεγονός και συντονισμένα μαζί με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, το λιμενικό ταμείο, τους φορείς της πόλης και τα τοπικά ΜΜΕ υποδεχτούμε θερμά με μια μικρή εκδήλωση υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής της πόλης τους πρώτους τουρίστες κρουαζιέρας δίνοντάς τους έντυπα με πληροφοριακό υλικό για την ιστορία της πόλης μας, προφέροντας αναμνηστικά δώρα καρτ ποστάλ, καθώς και κάποια πακέτα με τοπικά προϊόντα.
Επίσης προτείνουμε κλιμάκιο του δήμου με επικεφαλή τον Δήμαρχο να επισκεφτεί το πλοίο και να απονείμει στον πλοίαρχο και στα διευθυντικά στελέχη της εταιρείας αναμνηστικές πλακέτες και ευχαριστήριες επιστολές καθώς και αναμνηστικά δώρα που σχετίζονται με την ιστορία της πόλης μας.
Σημειωτέον ότι η συγκεκριμένη κρουαζιέρα από τούδε και στο εξής θα πραγματοποιείται κάθε 15 ημέρες στην πόλη της Ναυπάκτου!!!
✅ Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε για το καλό της πόλης μας!!!

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button