ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ

Για πρώτη φορά όλες οι δομές της ΚΕΔΝ μαζί στην κοπή της πίτας

Εξαιρετική επιτυχία σημείωσε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Ναυπακτίας (ΚΕΔΝ) που έγινε στο κέντρο «Ζορμπάς» την Κυριακή 19-1-2020.

Η εκδήλωση οργανώθηκε για πρώτη φορά κεντρικά και συμμετείχαν όλες οι δομές της ΚΕΔΝ. Πρώτο ρόλο είχαν τα παιδιά των ΚΔΑΠ από τη Ναύπακτο, το Αντίρριο καιτο Γαλατά, και τα παιδιά του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ.

Η παρουσία των εργαζομένων στις δομές των Κδαπ και στο πρόγραμμα βοήθεια στο σπίτι καθώς και η μεγάλη προσέλευση των γονέων και των συγγενών  των ωφελουμένων από τα προγράμματα, έδειξε το κλίμα της συνεργασίας και της αλληλεγγύης που υπάρχει και το οποίο αποτελεί κεντρικό στόχο της διοίκησης της ΚΕΔΝ. 

Στο χαιρετισμό τους τόσο ο δήμαρχος Βασίλης Γκίζας όσο και η πρόεδρος της ΚΕΔΝ Μαρία Ζιαμπάραυπογράμμισαν την ανάγκη της συνεργασίας για την αξιοποίηση όλων των δυνατοτήτων που προσφέρονται μέσω κοινωφελών προγραμμάτων προς όφελος των ευπαθών ομάδων, των παιδιών και της κοινωνίας. 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους oΣεβασμιότατος Μητροπολίτης Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ. Ιερόθεος, ο δήμαρχος Ναυπακτίας κ. Βασίλειος Γκίζας, οι αντιδήμαρχοι κ. Ντίνος Τσουκαλάς, Σωκράτης Παπαβασιλείου, Γιάννης Παπαϊωαννίδης, Σπύρος Τραχύλης, οι δημοτικοί σύμβουλοι και μέλη  του ΔΣ της ΚΕΔΝ ο αντιπρόεδρος Ντίνος Ζορμπάς, ο Χαράλαμπος Καραδήμας και ο Γιώργος Σιαμαντάς, οι δημοτικοί σύμβουλοι Σπύρος Τσέλιος, Ηρακλής Μουχτούρης, Πάνος Κονίδας, Νίκος Δημητρόπουλος, Λάμπρος Χρυσανθόπουλος,  Γιώργος Γούλας, Γιώργος Ασημακόπουλος, Γιάννης Νταουσάνης, η πρόεδρος της της Δημοτικής Κοινότητας Ναυπάκτου Μυρτώ Κιμινουλάκη-Πλούμη, ο εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Ναυπάκτου κ. Βασίλης Μπακατσιάς, και  του Εργατικού Κέντρου κ. Παρασκευάς Οικονόμου, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας δασκάλων κ. Άρης Λουκόπουλος και διευθυντές σχολείων.

Related Articles

Back to top button
Close
Close