ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ

Φωτογραφίζουμε τη Ναύπακτο – Ραντεβού την Κυριακή 7/2

Ένα όμορφο event θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 7/2 ώρα 12:00 στην πλατεία λιμανιού Ναυπάκτου.

δείτε το μήνυμα της ομάδας @VisitNafpaktos

Αγαπημένοι μας φίλοι! Οι φωτογραφικές μας βόλτες συνεχίζονται και αυτή την Κυριακή 7/2/2016 στην Αλεξανδρούπολη, το Ηράκλειο Κρήτης, τη Λάρισα και τη Ναύπακτο!

Την φωτοβόλτα της Ναυπάκτου θα συντονίζουν οι φίλοι: Ασωνίτης Βαγγέλης(@photography_asonitis_vagelis), Πελέκης Παναγιώτης(@pelekis_p) στον οποίο ανήκει και η όμορφη φωτογραφία αυτής της ανάρτησης, καθώς επίσης και η Ματίνα Κορομπέλη (@_marguerite._), ο Σπύρος Τούφας(@spyrostoyfas) και ο Νίκος Καποδίστριας(@nikosfloydas), με την συνδρομή της ομάδας του @VisitNafpaktos(visitnafpaktos.com) Λεπτομέρειες για την διαδρομή της Ναυπάκτου: 

Συνάντηση στις 12:00 στην πλατεία Λιμανιού από όπου θα ξεκινήσει η φωτοβόλτα μας. Θα κατευθυνθούμε ανηφορικά προς το ρολόι της Ναυπάκτου ανηφορίζοντας από τα Μποτσαρέϊκα. Αφού φτάσουμε στο ρολόι θα συνεχίσουμε στον γραφικό πεζόδρομο με πορεία προς το Κάστρο και μέχρι τις γνωστές καφετέριες, όπου θα είναι και το μέγιστο υψόμετρο της διαδρομής.

Κατόπιν θα κατηφορίσουμε την οδό Φαλυσίου με πρώτο σταθμό το Πισωπόρτι (μικρό τούνελ ανατολικά του κάστρου). Συνεχίζουμε στον πλακόστρωτο δρόμο μέχρι να συναντήσουμε την οδό Φαρμάκη, η οποία μας οδηγεί στην Πλατεία Φαρμάκη! Έπειτα μέσω της οδού Ψαρού θα συναντήσουμε την οδό Μαυρομάτη η οποία μας οδηγεί στο Γρίμποβο, όπου είναι και ο τελικός μας προορισμός.
Σε όλη την διάρκεια της διαδρομής αυτοσχεδιάζουμε καλλιτεχνικά και απαθανατίζουμε τους φωτογραφικούς θησαυρούς που θα μαγνητίσουν τη ματιά και τον φακό μας!
Μετά την λήξη της φωτογραφικής μας περιπλάνησης, όποιοι θέλουν μπορούν να μας ακολουθήσουν για καφέ σε κάποιο μαγαζί για την “ανακεφαλαίωση” της συνάντησης μας.
–Χρησιμοποιούμε οτιδήποτε εξοπλισμό διαθέτουμε (κινητό, tablet, φωτογραφική μηχανή…)
–Προτείνουμε χρήση άνετων υποδημάτων.
–Δεν χρειάζεται να δηλώσουμε συμμετοχή από πριν. Η συμμετοχή είναι ελεύθερη και είναι όλοι ευπρόσδεκτοι! Παλιοί, νέοι, μελλοντικοί Igers από όλες τις περιοχές του πλανήτη!
–Χάρτης της συγκεκριμένης διαδρομής διατίθεται κατόπιν επικοινωνίας με μήνυμα στο @VisitNafpaktos ή στο VisitNafpaktosCity@gmail.com

Related Articles

Back to top button