ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ

Έξαλλος βουλευτής του ΚΙΝΑΛ: «Σάτιρα όχι σε μένα. Σάτιρα να κάνετε στους εαυτούς σας»

Δεν φαίνεται να ενθουσιάστηκε από το χθεσινό χιουμοριστικό βίντεο μας, ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Δημητήτρης Κωνσταντόπουλος.

Λίγο μετά την δημοσίευση του βίντεο, επικοινώνησε με άγριες διαθέσεις με την ιστοσελίδα μας.

Το βίντεο έγινε με αφορμή την σύσκεψη φορέων που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στα γραφεία της ομοσπονδίας, για την παραμονή του ΤΕΙ στη Ναύπακτο. Εκεί, ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, κάλεσε σε ανοιχτή ακρόαση τον βουλευτή για να μεταφέρει τα όσα του είπε ο Υπουργός κ. Γαβρόγλου.

Είτε επειδή ήχος δεν ήταν καλός, είτε επειδή ο βουλευτής δεν τα έλεγε και τόσο ξεκάθαρα, κανείς δεν κατάλαβε τίποτα.

Με αφορμή αυτό, εμείς στο npress.gr, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε το παρακάτω σατιρικό βίντεο, όπου στα όσα έλεγε ο βουλευτής, είχαμε βάλει τμήμα από την εκπομπή Ράδιο Αρβύλα.

Σε εκείνη την εκπομπή, οι Ράδιο Αρβύλα, είχαν εντοπίσει τα σαρδάμ του κ. Κωνσταντόπουλου στη βουλή και έκαναν ένα «ειδικό» αφιέρωμα.

Με αφορμή λοιπόν το δικό μας χθεσινό σατιρικό βίντεο, ο βουλευτής κάλεσε εξοργισμένος, απαιτώντας να κατέβει το χιουμοριστικό βίντεο, διαφορετικά… (υπάρχουν πολλά που μας είπε αλλά δεν θα θέλαμε να αναφερθούμε εδώ). Όταν του είπαμε πως το βίντεο δεν είναι τίποτα παραπάνω απο σάτιρα, ο βουλευτής του Ελληνικού κοινοβουλίου, μας είπε επί λέξη: «Σάτιρα όχι σε εμένα. Σάτιρα να κάνετε στους εαυτούς σας!». Στο τέλος δε, μας είπε πως θα προχωρήσει σε ασφαλιστικά μέτρα εναντίον μας.

Και βέβαια εμείς μείναμε με την απορία. Είναι δυνατόν ένας βουλευτής να μην αντέχει ένα σατιρικό βίντεο; Ακόμα περισσότερο, είναι δυνατόν κάποιος που κατέχει θέση εξουσίας να μας κάνει υποδείξεις για το σε ποιον και πότε θα κάνουμε σάτιρα;

Σήμερα μάλιστα, στο έκτακτο δημοτικό συμβούλιο για το ΤΕΙ, μίλησε δημόσια εναντίον της ιστοσελίδας μας, αποδίδοντας πρόθεση, κάτι που «ενίσχυσε» και ιδιοκτήτης ενός άλλου τοπικού σάιτ.

Εάν λοιπόν έχουμε πρόθεση να πλήξουμε τον Κωσταντόπουλο με αυτό το χιουμοριστικό βίντεο, γιατί δεν προσπαθήσαμε να τον πλήξουμε και όταν όλα τα μεγάλα σάιτ, έγραψαν για εκείνη την απίθανη ιστορία με την «εξομολόγηση» σε παπά, μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου για τον γάμο τον ομοφιλοφύλων;

Διαβάστε εδώ τι έγραψε το protothema.gr

Το npress.gr, ήταν ένα από τα ελάχιστα ΜΜΕ, που δεν έκανε ουδεμία αναφορά στην αστεία εκείνη περίπτωση. Τότε γιατί δεν είχαμε αυτή την πρόθεση;

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε πως στην μέχρι τώρα πορεία μας, κανείς δεν διανοήθηκε να μας καλέσει και να μας εκφράσει τα όποια παράπονά του.

Ήταν η πρώτη φορά και ελπίζουμε να μην υπάρξει ξανά,όπου μέλος της οποιαδήποτε εξουσίας θα απαιτεί τι θα γράφουμε και ποιον θα σατιρίζουμε.

Tags

Related Articles

Back to top button
Close
Close