ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ

Έργα 270.000 ευρώ στη Ναυπακτία

Ξεκινούν έργα προϋπολογισμού 270.000 ευρώ σε Αποδοτία, Πυλήνη και Αντίρριο, σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου Ναυπακτίας. Στα140.000 ευρώ η έκπτωση που προέκυψε από τις δημοπρασίες.

Δύο συμβάσεις υπέγραψε ο Δήμαρχος Ναυπακτίας Τάκης Λουκόπουλος, στις 19 και 22 Οκτωβρίου. Αφορούν σε έργα που ξεκινά η εκτέλεσή τους στο αμέσως επόμενο διάστημα. Το ένα έργο προϋπολογισμού 199.000 ευρώ ξεκινά στην Αποδοτία και στην Πυλήνη (η έκπτωση μετά την δημοπρασία είναι 50%), και το δεύτερο στην Δ. Ε. Αντιρρίου προϋπολογισμού 70.000 ευρώ (η έκπτωση μετά την δημοπρασία είναι 57%).

Εξοικονομείται δηλαδή για τον Δήμο Ναυπακτίας, το ποσό των 140.000 ευρώ. Το ποσό αυτό θα χρησιμοποιηθεί για νέα έργα.

Στην Αποδοτία και την Πυλήνη, με βάση την τεχνική περιγραφή του έργου, θα γίνουν μια σειρά από παρεμβάσεις στις τοπικές κοινότητες:

Δ.Ε. Αποδοτίας: Άνω Χώρας, Καταφυγίου, Αναβρυτής, Ασπριά, Αμπελακιώτισσας, Ελατούς, Κεντρικής, Ελατόβρυσης, Κάτω Χώρας, Γραμμένης Οξυάς, Καλλονής, Κρυονερίων, Λεύκας, Τερψιθέας, Πόδου,Χρυσόβου.

Δ.Ε. Πυλήνης: Σύμης, Ποκίστας, Μηλιάς, Δορβιτσάς, Ανθόφυτου, Στράνωμας, Φαμήλας, Παλαιοπύργου.

Στην Δ.Ε. Αντιρρίου από την τεχνική περιγραφή προβλέπεται να κατασκευαστεί γήπεδο μπάσκετ στην Μακύνεια και να γίνει πλακόστρωση κοινόχρηστου χώρου.

Τα έργα που θα εκτελεστούν σε όλες τις κοινότητες είναι προτάσεις των τοπικών συμβουλίων ή των προέδρων των τοπικών κοινοτήτων ή αποφάσεις των γενικών συνελεύσεων των χωριών.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker