ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ

Επιβεβαιώνει ο Ράπτης το δημοσίευμα του npress.gr για την συνομιλία με τον δήμαρχο Ναυπακτίας

Με σημερινή ανάρτησή του στο Facebook, ο αντιδήμαρχος Ναυπακτίας Γιάννης Ράπτης, επιβεβαιώνει πλήρως το χθεσινό δημοσίευμα του npress.gr, κάνοντας λόγο μάλιστα για χαλαρές συζητήσεις στο γραφείο του δημάρχου.

Στην ανάρτησή του, αναφέρεται σε ψυχοκίνητρα του «κομιστή» που μας μετέφερε την είδηση και μάλιστα αναφέρει πως αυτό γίνεται συστηματικά.

Δείτε αναλυτικά την ανάρτηση:

Δημοσίευμα σε ιστοσελίδα, φέρει εμένα σε συνάντησή μου με τον Δήμαρχο Ναυπακτίας και άλλους Αντιδημάρχους, να ζητώ από τον Δήμαρχο κ. Λουκόπουλο να με αντικαταστήσει.
Οι πολίτες της Ναυπάκτου έχουν σοβαρή ενημέρωση για το έργο μας, γιατί και οι δυό μας καθημερινά ερχόμαστε σε επαφή με την μικρή κοινωνία της πόλης μας σε προσωπικό επίπεδο. Όλοι γνωρίζουν ότι οι θέσεις και οι ρόλοι που μας έχουν ανατεθεί, θα εκπροσωπηθούν με συνέπεια και ζήλο ως το τέλος, με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον του δήμου και των δημοτών, επομένως το δημοσίευμα δεν έχει καμιά πολιτική αξία.
Ο «κομιστής» της είδησης με ταπεινά κίνητρα, συστηματικά μετατρέπει «χαλαρές» συζητήσεις που γίνονται στο γραφείο του Δημάρχου, σαν πολιτικές ή προσωπικές αντιπαραθέσεις!
Επειδή όμως ο χρόνος μου πρέπει να διατίθεται δημιουργικά, δεν μπορώ να αναλύσω τα ψυχοκίνητρα του «κομιστή» και κλείνω οριστικά το ζήτημα.

 

Σημείωση npress.gr: Εμείς από την πλευρά μας οφείλουμε να αναφέρουμε, κάτι που όλοι πλέον γνωρίζουν, πως πριν δημοσιεύσουμε μια τόσο σημαντική είδηση, κάνουμε πάντα την σχετική έρευνα ώστε η πληροφορία να είναι διασταυρωμένη. Έτσι κάναμε και στην συγκεκριμένη περίπτωση. Επίσης, κάτι που κάνουμε με πολύ προσοχή, είναι να μην αναφέρουμε ποτέ τις πηγές της πληροφόρησής μας, εκτός μόνο αν μας διαψεύδουν.

Related Articles

Close
Close