ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ

«Το καλό το παλληκάρι ξέρει κι άλλο μονοπάτι» Πού το πάει ο αντιδήμαρχος κ. Σύψας;

Τελειωμό δεν έχει όπως φαίνεται η υπόθεση της μεταφοράς των αρμοδιοτήτων της εμποροπανήγυρης από τον δήμο Ναυπακτίας στην Αιτωλική Αναπτυξιακή.

Με κοινή ανακοίνωση οι δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης και μέλη της επιτροπής Ποιότητας Ζωής του δήμου, κυρία Ζιαμπάρα και κύριος Τσουκαλάς, ασκούν σκληρή κριτική στην δημοτική αρχή και προσωπικά στον αντιδήμαρχο Γιάννη Σύψα για τον χειρισμό της υπόθεσης.

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση:

«Το καλό το παλληκάρι ξέρει κι άλλο μονοπάτι»

Πού το πάει ο αντιδήμαρχος κ. Σύψας;

Μετά την απόρριψη της εισήγησης του αντιδημάρχου και προέδρου της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής κ. Σύψα για την μεταφορά της διοργάνωσης της εμποροπανήγυρης από τον Δήμο στην Αιτωλική Αναπτυξιακή, ακολούθησε η υβριστική από μέρους του ανάρτηση, για την οποία τοποθετηθήκαμε δημόσια με κοινή ανακοίνωση.

Αντί ο αντιδήμαρχος και ο δήμαρχος, ως πολιτικός του προϊστάμενος, να επανορθώσουν ζητώντας δημόσια συγγνώμη για τις αήθεις προσβολές εναντίον των δημοτών της Ναυπακτίας, επέλεξαν την κατεπείγουσα σύγκληση της Επιτροπής της Ποιότητας Ζωής, για να υλοποιήσουν τον στόχο τους και μόνο. Προσκληθήκαμε τηλεφωνικά στις 10.00 π.μ. για συνεδρίαση στις 1.00 μ.μ.. Στη συνέχεια στις 11.15 π.μ. στάλθηκε πρόσκληση ηλεκτρονικά αλλάζοντας την ώρα της συνεδρίασης στις 1.30 μ.μ.

Τέσσερα τακτικά μέλη (Φράγκος, Σμπούκη, Τσουκαλάς, Ζιαμπάρα) δεν μπόρεσαν να παραστούν στη συνεδρίαση λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων. Ο κ. Τσουκαλάς ως εκπρόσωπος των καφεστιατόρων και ξενοδόχων συμμετείχε σε προγραμματισμένη συνάντηση και με άλλους φορείς στην Περιφέρεια για την προβολή της περιοχής.

Έτσι ο κ. αντιδήμαρχος φαίνεται ότι πέτυχε τους στόχους του με την ψήφο δύο τακτικών μελών (Σύψας, Κονίδας) και δυο αναπληρωματικών μελών (Σωτηρόπουλος, Κανέλλος).

Η κοινωνία μπορεί να κρίνει και να βγάλει τα συμπεράσματά της.

Ναύπακτος 14 – 7 – 2016

Τα μέλη της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής

Ντίνος Τσουκαλάς

Μαρία Ζιαμπάρα

Related Articles

Back to top button