ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ

Επίσκεψη στο Εργατικό Κέντρο ο Ανδρέας Κωνσταντόπουλος

Επίσκεψη  στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ναυπάκτου και Δωρίδας πραγματοποίησε ο υποψήφιος Δήμαρχος με τον Συνδυασμό «Αλλάζουμε Πλεύση», Ανδρέας Κωνσταντόπουλος, όπου συζήτησε μία σειρά από κρίσιμα ζητήματα που τέθηκαν.

Ο Ανδρέας Κωνσταντόπουλος, δεσμεύτηκε για την υποστήριξη συνεργασία και συμμετοχή σε όλες τις επιτροπές εκπροσώπου του Εργατικού Κέντρου και απάντησε συγκεκριμένα σε κάθε ζήτημα που τέθηκε.

Ανέδειξε ότι πρέπει να υπάρχει ανάπτυξη της περιοχής μας και διεύρυνση αυτών που πληρώνουν δημοτικά τέλη για να μπορεί να μειωθεί το ειδικό τέλος στην ΔΕΥΑΝ από 80% και να μειωθούν και  τα δημοτικά τέλη.

Σχετικά με την πραγματοποίηση των «Λευκών Νυχτών» δήλωσε ότι χρειάζεται να προκύπτουν μέσα από διάλογο και από τις δυο πλευρές και τους εργοδότες και τους εργαζόμενους .

Παράλληλα αναφέρθηκε στην αύξηση των εσόδων του Δήμου από την διεύρυνση αυτών που πληρώνουν δημοτικά τέλη και ισότιμη κατανομή πόρων στην πρόνοια και στις δομές που στηρίζουν την οικογένεια όπως τα ΚΔΑΠ.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν οι Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι με τον Συνδυασμό «Αλλάζουμε Πλεύση»

Ζωϊτάκης Χρήστος, Φωτεινή Μπούζα, Δημήτρης Καρκατσούλης, Μιχάλης Ψυχαράκης, Κωνσταντίνος Παπανδρέου, Αφροδίτη Μακκού, Βασιλική Δημητρέλλου, Βαγγέλης Κατραούρας, Samir Abdel Salam, Βαγγέλης Γερόπαπας, Ταξιάρχης Ζαβέρδας

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button