Epipleon: Το κατάστημα επίπλων που φέρνει πελάτες από την Πάτρα στην Ναύπακτο

Το στοίχημα για την Ναύπακτο με την κατασκευή της Γέφυρας και των νέων αυτοκινητοδρόμων, ήταν να γίνει μεγάλος τουριστικός προορισμός για την Δυτική Ελλάδα και ταυτόχρονα εμπορικό κέντρο που θα φέρνει κόσμο από τις γύρω περιοχές. Άλλωστε, γιατί ένας Πατρινός να πηγαίνει για ψώνια στην πολύβουη αγορά της πόλης, αφού έχει την δυνατότητα να μεταφερθεί σε λίγα λεπτά στην γραφική Ναύπακτο, να απολαύσει την βόλτα του, τα ψώνια του και να πιει κι ένα καφεδάκι κάτω από τα όμορφα πλατάνια.

Παρότι όμως η Ναύπακτος ανεβαίνει τουριστικά, δεν έχει καταφέρει, λόγω των συνεχών κρίσεων, να αναβαθμιστεί ως εμπορικό κέντρο. Τα συγκριτικά πλεονεκτήματα είναι πάρα πολλά για την πόλη, όπως και οι δυνατότητες. Χρειάζεται κάτι παραπάνω.

Αυτό το «παραπάνω» φαίνεται πως έχουν βρει οι άνθρωποι του καταστήματος επίπλων EPIPLEON, αφού το μεγαλύτερο μέρος της πελατείας τους πλέον, είναι από την Πάτρα και τις άλλες πόλεις της Αιτωλοακαρνανίας. Είναι εντυπωσιακό, αφού έρχονται συνεχώς και σχεδόν αποκλειστικά για το συγκεκριμένο κατάστημα.

Βέβαια, σε αυτό βοηθάει η εντυπωσιακή και μεγάλη έκθεση επίπλων που υπάρχει, ίσως μοναδική στην ευρύτερη περιοχή, με εξαιρετικά και ποιοτικά προϊόντα σε πολύ καλές τιμές.

Βασικός συντελεστής αυτής της δουλειάς, είναι ο ιδρυτής της εταιρείας, Ναυπάκτιος, Παναγιώτης Κουτσονίκας, ο οποίος ασχολείται με το έπιπλο για σχεδόν 30 χρόνια.

Αντίστοιχα μεγάλη έκθεση υπάρχει και στην Αθήνα, Αρχαίου Θεάτρου 25
Τ.Κ. 136 75
Αχαρνές – Αθήνα.
Τηλ.: 210.2400.863,
210.2400.704.

Exit mobile version