ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ

Επιπλέον θέσεις για τους παιδικούς σταθμούς στη Ναύπακτο

Ενημερώνουμε τις ωφελούμενες μητέρες οι οποίεςσυμμετείχαν στην πρόσκληση με Αρ. Πρωτ. 5180/14.6.2018, που εξέδωσε η Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. για το σχολικό έτος 2018-2019 και οι οποίες ενώ είχαν πλήρη φάκελο δικαιολογητικών δεν έλαβαν voucher,  λόγω  εξάντλησης  προϋπολογισμού,  να  προχωρήσουν στην παρακάτω διαδικασία για την χορήγηση voucher:

α) Ο κάθε υποψήφιος εκτυπώνει Αίτηση για βεβαίωση θέσης, που βρίσκεται στην εφαρμογή Οριστικών Αποτελεσμάτων στην ιστοσελίδα της Ε.Ε.Τ.Α.Α., την οποία θα δώσει στον φορέα/δομή που επιθυμεί να εγγράψει το παιδί του προσκομίζοντας επιπλέον την αστυνομική του ταυτότητα.

β) Τα πρόσθετα vouchers θα έχουν ισχύ και θα ενεργοποιούνται από την 1η  Οκτωβρίου 2018 με  την υπογραφή της σχετικής σύμβασης μεταξύ ωφελούμενου και φορέα/δομής.

 Ημερομηνία υποβολής αιτήσεων : από Παρασκευή 14/9/2018 μέχρι Δευτέρα 24/9/2018 .

Οι  Σταθμοί του Δήμου Ναυπακτίας που μπορούν να ικανοποιήσουν εγγραφές νηπίων (Α2) λόγω κενών θέσεων είναι, ο 2ος Δημοτικός Παιδικός  Σταθμός Ναυπάκτου ( Καλυδώνος 28) και ο Δημοτικός Παιδικός Σταθμός Αντιρρίου.

  Για περισσότερες πληροφορίες να απευθύνονται στα γραφεία της Δ/νσης Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Κοινωνικών Υποθέσεων ( Θ. Νόβα 16 ) και στο τηλ. 2634038637 (υπεύθυνος  Πλούμης Χαράλαμπος).

Tags

Related Articles

Close
Close