ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ

Ενωτική Πρωτοβουλία για προσχώρηση Γούλα: «Η ισχύς εν τη ενώσει»

Χαμόγελα αισιοδοξίας στην παράταξη Λουκόπουλου για την προσχώρηση της παράταξης Γούλα, για την διεκδίκηση της δημοτικής αρχής στην Ναυπακτία.

Δείτε την ανακοίνωση της Ενωτικής Πρωτοβουλίας:

“Η ισχύς εν τη ενώσει”  

Χαιρετίζουμε την απόφαση της παράταξης  “Ανανέωση και Δημιουργία” με επικεφαλής τον κ. Γιώργο   Γούλα να συνεργαστούμε  προεκλογικά στις επικείμενες δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου του 2023. 

Το ήθος,  η πολιτική εντιμότητα αλλά   και η αποτελεσματικότητα,   είναι τα βασικά χαρακτηριστικά που συνδέουν τις παρατάξεις μας,  από όποιες θέσεις  βρεθήκαμε και  υπηρετήσαμε τον Δήμο μας.

Ανταποκρινόμαστε έτσι  στη βούληση αλλά και στην παρότρυνση των συνδημοτών μας για ευρύτερες συνεργασίες και σχήματα,   που θα μπορέσουν να ανταποκριθούν στα σύγχρονα προβλήματα και τις ανάγκες και  παράλληλα, θα αξιοποιήσουν τα πλεονεκτήματα που διαθέτει ο τόπος μας. 

Στο πλαίσιο των θέσεων  και των κοινών αρχών  που μας διακατέχουν, με την συμμετοχή και την στήριξη της κοινωνίας, ξεκινάμε την συνεργασία μας. Με το βλέμμα μας στραμμένο στην επόμενη μέρα, με βεβαιότητα και αισιοδοξία ότι όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε. 

Related Articles

Back to top button