ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ

Ενωμένη η αντιπολίτευση στον Πλάτανο – Απούσα η δημοτική αρχή από το πανηγύρι

Αίσθηση από την απουσία της δημοτικής αρχής από το χθεσινοβραδινό πανηγύρι στον Πλάτανο Ναυπακτίας

Το πανηγύρι στον Πλάτανο χθες βράδυ, βρήκε ξανά τους κανονικούς του ρυθμούς, μετά από την 2χρονη περιπέτεια με την πανδημία. Οι Πλατανιώτες, βρέθηκαν ξανά στην πλατεία του χωριού και γιόρτασαν παραδοσιακά!

ADS

Φέτος, την γιορτή, τίμησε και ο χωριανός, ο νέος πρέσβης των ΗΠΑ, κ. Τσιούνης. Η παρουσία του ήταν πολύ σημαντική, καθώς στον Πλάτανο, θεωρούν πως μπορεί να βοηθήσει σημαντικά στην τουριστική ανάπτυξη της περιοχής.

Αυτό όμως που προκάλεσε μεγάλη έκπληξη, ήταν το τραπέζι της αντιπολίτευσης, που ουσιαστικά, έκανε «επίδειξη δύναμης» στον πρώην δήμο Πλατάνου. Στο ίδιο τραπέζι και με ιδιαίτερο μάλιστα κέφι, ήταν ο πρώην δήμαρχος Τακης Λουκόπουλος, ο πρώην δήμαρχος Γιάννης Μπουλές, ο πρώην δήμαρχος Γιάννης Νταουσανης, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Γιώργος Γούλας αλλά και οι πρώην αντιδήμαρχοι, Μαρία Ζιαμπάρα και Γιώργος Σιαμαντάς. Είναι άραγε προάγγελος ενωμένης καθόδου στις εκλογές; Ίδωμεν…

Την ίδια ώρα όμως, η δημοτική αρχή Γκίζα, απουσίαζε εντελώς από το πανηγύρι, αφού κανένασ δεν την εκπροσώπησε, προκαλώντας πολλά ερωτηματικά.

Βέβαια ο δήμαρχος Βασίλης Γκίζας, είχε παρευρεθεί στην πρωινή δοξολογία στην εκκλησία, μαζί με τους επίσημους.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button