ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ

Έκλεισε όλους τους προέδρους στην Χάλκεια ο Γκίζας – Μεγάλη επιτυχία Τσουκαλά

Ικανοποιημένοι στην δημοτική ομάδα Γκίζα, αφού έκλεισαν όλοι οι πρόεδροι της περιοχής με τον συνδυασμό – Το «στοίχημα» Τσουκαλά με την Χάλκεια και η προσωπική δικαίωση

Σε πανηγυρικό κλίμα πλέον στην δημοτική αρχή, αφού μετά από πολύμηνες διαπραγματεύσεις, έκλεισαν τελικά οι πρόεδροι της δημοτικής ενότητας, με την μεγαλύτερη βαρύτητα στην Ναυπακτία. Η Χάλκεια, ήταν τον προσωπικό στοίχημα του Ντίνου Τσουκαλά, ο οποίος χειριζόταν όλες τις διαπραγματεύσεις.

Δείτε την ανακοίνωση της παράταξης:

Σύσσωμη η ομάδα των Προέδρων της ΔΕ Χάλκειας στην «Συνεργασία Πολιτών»

Δυναμικό παρών δηλώνει σύσσωμη η ομάδα των εν ενεργεία Προέδρων της Δημοτικής Ενότητας Χάλκειας στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές συμπορευόμενη με τη δημοτική μας παράταξη «Συνεργασία Πολιτών».

Ευχαριστώ προσωπικά τους Προέδρους Άνω Βασιλικής Γιώργο Γεωργούλα, Βασιλικής Χρήστο Βαλμά, Γαβρολίμνης Αντώνη Φουσέκη, Γαλατά Λευτέρη Μπαλωμένο, Τρικόρφου Νίκο Δανιήλ και Περιθωρίου Γιώργο Δαδάνη που θέτουν εκ νέου υποψηφιότητα.  Όπως ευχαριστώ θερμά και τον νέο υποψήφιο Πρόεδρο Καλαβρούζας Κώστα Καλαβρουζιώτη που επίσης συμπορεύεται μαζί μας.

Ενωμένοι, συνεχίζουμε να υπηρετούμε με σοβαρότητα τον τόπο μας και να ανταποκρινόμαστε στις προσδοκίες των συμπολιτών μας. 

Βασίλης Γκίζας

Δήμαρχος Ναυπακτίας

Επικεφαλής δημοτικής παράταξης «Συνεργασία Πολιτών»

Related Articles

Back to top button