ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ

Η εκδήλωση της Ομοσπονδίας για τα Πνευματικά Δικαιώματα

Πραγματοποιήθηκε η κοινή ενημερωτική εκδήλωση του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας και της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Ναυπακτίας και Δωρίδας , με θέμα : ‘’Διαχείριση Πνευματικών Δικαιωμάτων’’.

Κεντρικός ομιλητής ήταν ο κ. Γιάννης Γλέζος, Πρόεδρος του Οργανισμού Συλλογικής Διαχείρισης Πνευματικών Δικαιωμάτων <<Αυτοδιαχείριση>> ο οποίος ενημέρωσε για το ξεκίνημα της συνεργασίας <<Αυτοδιαχείρισης>> και Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας, για τον τρόπο εγγραφής, για την τιμολογιακή πολιτική, (επισυνάπτεται τιμοκατάλογος).

Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Ναυπακτίας και Δωρίδας , και σε συνεργασία με τον υπεύθυνο Αντιδήμαρχο κ. Σύψα και το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας θα συνεχίσει την υπεύθυνη ενημέρωση των ενδιαφερομένων , παρά την απουσία του Προέδρου του Συλλόγου Καφεπωλών, Εστιατόρων, και Καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος αλλά και του υπόλοιπου Δ.Σ του Συλλόγου, καθώς επίσης και την απουσία του Συλλόγου Ξενοδόχων οι οποίοι είχαν καλεστεί από την Ομοσπονδία ως Σωματεία που κυρίως αφορούσε το θέμα συζήτησης.

Παρακαλούμε κάθε ενδιαφερόμενο για πληροφορίες να επικοινωνεί με την Ομοσπονδία , τηλέφωνο 26340 26770 email omospondia.nafpaktou@gmail.com.

Related Articles

Back to top button