ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ

Εγκαίνια έκθεσης εναλλακτικού τουρισμού, Nostos Expo 2016 (Βίντεο)

Πραγματοποιήθηκαν χθες το απόγευμα τα εγκαίνια της πρώτης έκθεσης στην Ελλάδα για τον εναλλακτικό τουρισμό που θα διαρκέσει μέχρι της 17 Οκτωβρίου στη Ναύπακτο. Στην τελετή των εγκαινίων παραβρέθηκε εκ μέρους της κυβέρνης ο Τέρενς Κουίκ, ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας αλλά και πλήθος βουλευτών και δημάρχων της χώρας.

 

[ads1]

 

Βασικό στοιχείο της έκθεσης είναι η ευκαιρία που δίνεται στους συμμετέχοντες στη ‘Νostos’ Greek Alternative Tourism Expo 2016 να έρθουν σε επαφή με hosted buyers από την Ελλάδα και το εξωτερικό που εξειδικεύονται στον εναλλακτικό τουρισμό και να προχωρήσουν στη σύναψη επιχειρηματικών συμφωνιών.

Στο πλαίσιο της ‘Νostos’ Greek Alternative Tourism Expo 2016 θα υπάρξει μία σειρά από συνεδριακές εκδηλώσεις. Στη λίστα των ομιλητών περιλαμβάνονται εκπρόσωποι φορέων και οργανισμών όπως και εξειδικευμένα στελέχη επιχειρήσεων από την Ελλάδα και το εξωτερικό, οι οποίοι θα μιλήσουν για τις αναπτυξιακές δυνατότητες που προσφέρονται μέσα από τον εναλλακτικό τουρισμό.

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα πραγματοποιούνται δραστηριότητες και επιδείξεις αθλημάτων όπως mountain bike, ιππασία, τοξοβολία και kite surf σε ειδικά διαμορφωμένους εξωτερικούς χώρους της έκθεσης. Επιπλέον, θα υπάρξουν και εκδηλώσεις γύρω από τη γαστρονομία αλλά και συναυλίες καλλιτεχνών.

Related Articles

Close
Close