ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ

Δύο ακόμα έργα Λουκόπουλου που ολοκληρώθηκαν

Το νέο ταρτάν του Παπαχαραλαμπείου σταδίου και το νέο προαύλιο του 3ου δημοτικού σχολείου, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ενωτική Πρωτοβουλία του Τάκη Λουκόπουλου.

Η παράταξη του πρώην δημάρχου Ναυπακτίας, υπενθυμίζει την προσπάθεια που έγινε και τις συμφωνίες που έκανε προκειμένου να πετύχει αυτά τα δύο έργα.

ADS

Δείτε την ανακοίνωση:

ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ – Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Στην διάρκεια του χρόνου, παρουσιάζουμε με αναρτήσεις και δελτία τύπου, έργα της θητείας μας σε διάφορα σημεία, τα οποία  χαρακτηρίζονται από ιδιαιτερότητες και δυσκολίες στην υλοποίησή τους. Σήμερα θα αναφερθούμε στο ταρτάν του Παπαχαραλάμπειου Εθνικού Σταδίου και στο προαύλιο χώρο του 3ου Γυμνασίου. Τα δύο αυτά έργα τα συνδέει η συνεργασία μας με την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Συγκεκριμένα  υπογράψαμε συμφωνία   η οποία προέβλεπε να παραχωρήσουμε τον μηχανολογικό εξοπλισμό του κολυμβητηρίου, που παρέμενε αναξιοποίητος χρόνια τώρα, στα Γιάννενα με αντιστάθμισμα αυτά τα δύο έργα τα οποία και υλοποιήθηκαν.

Υλοποιήσαμε τις αθλοπαιδιές του γυμνασίου και το ταρτάν, σύγχρονης κορυφαίας ποιότητας, ολοκληρώθηκε πρόσφατα από τις διοικήσεις του σταδίου, την  προηγούμενη και την  τωρινή, αποδεικνύοντας στην πράξη με περίτρανο τρόπο  πως η διοίκηση  έχει συνέχεια. Το αποτέλεσμα αυτό της αλληλουχίας και των συνεργασιών   ήταν μια καλή πρακτική όπως αποδεικνύεται και συνετέλεσε να παραδοθεί στον αθλητισμό και την νεολαία μας ένα σπουδαίο και αξιοζήλευτο έργο για το οποίο όλοι μας καμαρώνουμε. 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button