Δημητρόπουλος κατά Πιτσιάκκα: «Μάζεψε όλα τα έργα Λουκόπουλου και τα παρουσιάζει ως του Γκίζα»

Του Νίκου Δημητρόπουλου
Η ΦΩΛΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΚΟΥ….
Ειναι δεύτερη φορα που γράφω για αυτό για την ίδια δουλειά άλλου στελέχους της απερχόμενης αρχής το 2021. Αφορμή μου έδωσε ανάρτηση του καθόλα αγαπητού κ. Πέτρου Πιτσιάκα Λυκειάρχου του 1ου Λυκείου και υποψηφίου με την συνεργασία πολιτών του κ. Γκίζα στις δημοτικές εκλογες. Αυτή τη φορά είπε να ασχοληθεί με το περιάλλον. Μάζεψε όλα τα έργα της δημοτικής αρχής Λουκόπουλου και προηγούμενων τα έβαλε σε ενα σακί και νάτα τα έκανε όλα ο κ. Γκίζας. Τι να πεδευόμαστε τόσα χρόνια εμείς, τι προγράμματα, τι εντάξεις, τι αγωνίες, τι τεχνικά δελτία, τι μελέτες τι έγκραφα και αποδείξεις, τελικά τίποτα.
Για την περιβαλοντική ευαισθησία της παραταξή στου φτάνει μόνο ένα και αυτό είναι η μή αντικάτάσταση των αμιαντοσωλήνων πόσιμου νερού και διαχωρισμού απο τα όμβρια στον κεντρικό πυρίνα της Πόλης για 311.000€. Εν τω μεταξύ 301.000€ πηρε πρόσφατα απο τα αιολικά του Μακρυνόρους τα περισότερα για ρουσφέτια μέσα στην ίδια την Πόλη. Για όλα τα άλλαπου αναφέρει εν πάσει περιπτώσει να είχαμε να λέγαμε.
Ο τίτλος τώρα έχει να κάνει με το ότι ο θηλυκός κούκος, από έρευνα που έγινε, προέκυψε ότι είναι αστέρι στην παραπλάνηση όταν πρόκειται να γεννήσει τα αυγά της. Εισβάλουν στα κρυφά στις φωλιές άλλων ειδών πουλιών και γεννούν τα αυγά τους με εντυπωσιακές ομοιότητες με τα ξένα.
Αυτό ζούμε τέσσερα χρόνια τώρα, παρότι έχουν ολοκληρώσει έργα για τα οποία θα έπρεπε να είναι υπερήφανοι αν δεν είχαν το κόλημα με το ότι στην ούγια γράφουν Λουκόπουλος. Και να τα επαινέσουμε. Μη έχοντας κανένα πρόγραμμα η παράταξη του δημάρχου προβαίνει σε τέτοιου είδους, αλλά και άλλες απέλπιδες ενέργειες. Το μόνο που μπορούσα να κάνω ήταν να τα αντιμετωπίσω με χιουμοριστική διαθεση με κάθε σεβασμό σε όλους τους ανθρώπους απο όλες τις παρατάξεις που πράγματι ελπίζουν σε κάτι καλύτερο για τον τόπο.
Στη φωτο το χελιδόνι που προσπαθεί να καλύψει τις ακόρεστες ανάγκες του νεοσσού.