ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ

Διακόπτει κάθε συνεργασία με τα ΕΛΤΑ ο δήμος Ναυπακτίας

Η κόντρα μεταξύ ΕΛΤΑ και δημοτικής αρχής Λουκόπουλου, φαίνεται πως μεγαλώνει μετά την προχθεσινή έναρξη της έκθεσης στα γραφεία της Γέφυρας.

Ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού, μετά την διαμαρτυρία έξω από τον χώρο της εκδήλωσης μαζί με άλλους δύο αντιδημάρχους και πολίτες, σε επικοινωνία με την διοίκηση των ΕΛΤΑ.

Στην επικοινωνία του με την διοίκηση, διαμαρτυρήθηκε τόσο για την εκδήλωση, όσο και για δύο στελέχη των ΕΛΤΑ και ζήτησε να τους «μαζέψει».

Συγκεκριμένα, διαμαρτυρήθηκε για τον διευθυντή του τμήματος φιλοτελισμού των ΕΛΤΑ, ο οποίος όπως μας ανέφερε, είπε στους διαδηλωτές, «εάν σας φαίνεται ακριβό τα διόδια της Γέφυρας, να πηγαίνετε με το καράβι!» αλλά και το στέλεχος των ΕΛΤΑ στη Ναύπακτο, Σπύρο Βασιλόπουλο για σχόλιο σε ανάρτησή του στο Facebook, Όπου αναφέρεται σε τρεις θερμοκέφαλους αντιδημάρχους.

Ο κύριος Σιαμαντάς, δήλωσε προς την διοίκηση των ΕΛΤΑ, πως εκπροσωπεί τον δήμο Ναυπακτίας και πως εάν δεν «μαζέψει» μέχρι την Δευτέρα, τα δύο στελέχη της, ο δήμος Ναυπακτίας εξετάζει να διακόψει κάθε συνεργασία με τα ΕΛΤΑ!

Δείτε την ανάρτησή του Σπύρου Βασιλόπουλου και από κάτω το επίμαχο σχόλιο:

Πραγματικά αισθάνομαι ιδιαίτερη τιμή και θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φίλους και φίλες που μας τίμησαν με την παρουσία τους στην εκδήλωση που οργάνωσαν τα ΕΛ.ΤΑ στο Αντίρριο.
ιδιαίτερα δε να ευχαριστήσω:τον περιφερειάρχη κ. Κατσιφάρα Α. αλλά και τους αντιπεριφερειάρχες Δ. Ελλάδας, τον διοικητή πυροσβεστικής Ναυπάκτου κ.Μπέκο Κ. τους δημοτικούς συμβούλους κ. Σαλαμούρα Χρ. και Γούλα Γ. Τον τέως Αντιδήμαρχο πολιτιστικών και νυν πρόεδρο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ναυπάκτου κ.Ράπτη Ιωάννη. Τον εκπρόσωπο του Μητροπολίτη μας και εφημέριο Αντιρρίου, τον τέως βουλευτή και πολιτευτή Αχαιας κ.Τσούκαλη Ν. Τον καθηγητή ΤΕΙ Αντιρρίου κ.Ασημακόπουλο Γ. τον πρόεδρο της τοπικής οργάνωσης Ν.Δ κ. Τσερπέλη Ν., εκπροσώπους φορέων και συλλόγων απο τους δύο νομούς Τους προισταμένους των καταστημάτων ΕΛ.ΤΑ Αιτ/νίας και Αχαίας και όλους τους συναδέλφους. θα ήθελα να ευχαριστήσω και τις φιλοτελικές εταιρείες Αιτ/νίας και Αχαίας για τα υπέροχα εκθέματα που μας πρόσφεραν.

Tags

Related Articles

Back to top button
Close
Close