ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ

ΔΕΥΑΝ: «Σε ένα χρόνο η Ναύπακτος θα έχει αναβαθμισμένο βιολογικό»

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΔΕΥΑ Ναυπάκτου, που υπογράφει η πρόεδρος Αγγελική Σμπούκη, η Ναύπακτος σε ένα χρόνο από σήμερα θα έχει ανανεωμένο βιολογικό καθαρισμό, όπως προβλέπει η σύμβαση που υπογράφτηκε.

Υπογράφτηκε χθες στις 17/1/2018 στο Δημαρχείο η σύμβαση υλοποίησης του έργου Επέκτασης Εγκαταστάσεων Επεξεργασίας Λυμάτων Ναυπάκτου . Ένα εργο που 2.800.000 ευρώ που είναι χρηματοδοτούμενο από πόρους της ΕΕ ( ΕΣΠΑ).
Τη σύμβαση υπέγραψαν εκ μέρους του Δήμου Ναυπακτίας ο οποίος είναι ο φορέας υλοποίησης του έργου ο Δήμαρχος κ. Λουκόπουλος Παναγιώτης εκ μέρους της ΔΕΥΑΝ η οποία είναι ο κύριος του έργου η Πρόεδρος της ΔΕΥΑΝ κ. Σμπούκη Αγγελική και εκ μέρους της αναδόχου κοινοπραξίας ο κ. Λιάρος Χαράλαμπος.
Η ημερομηνία υπογραφής σύμφωνα με την σύμβαση αποτελεί και ημερομηνία εγκατάστασης του αναδόχου . Η διάρκεια υλοποίησης του έργου είναι ένα έτος περίπου και έτσι σύντομα θα παραδοθεί ένα μεγάλο έργο ανάπτυξης όπως είναι η επέκταση του βιολογικού μαζί με τις εγκαταστάσεις δυναμικότητας εξυπηρέτησης 40.000 κατοίκων και θα μπορεί εξυπηρετήσει τις ευρύτερες περιοχές Λυγιά Ξηροπήγαδο, Αντίρριο και Πλατανίτη .
Το έργο θα παραδοθεί στην κοινωνία προκειμένου να συμβάλει τα μέγιστα στην αναβάθμιση του περιβάλλοντος.

Related Articles

Back to top button