ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ

Δεν έπεφτε καρφίτσα χθες στο λιμάνι της Ναυπάκτου – Οργή από Πατρινούς επιχειρηματίες

«Φεύγει ο κόσμος από Πάτρα και διασκεδάζει στην Ναύπακτο»

Μέρες προ covid, γνώρισε χθες το βράδυ το λιμάνι της Ναυπάκτου. Συνήθως στις αρχές Σεπτεμβρίου, ο κόσμος έχει μειωθεί αισθητά στην νυχτερινή Ναύπακτο. Χθερ όμως, όλα τα μαγαζιά ήταν πίτα!

Αιτία για αυτήν την κοσμοσυρροή, ήταν όπως φαίνεται το mini lockdown στην Αχαΐα. Όλα τα μαγαζιά στο Ρίο είναι κλειστά μετά τις 12:30 και ο κόσμος κατευθύνεται στην γειτονική Ναύπακτο όπου δεν υπάρχει τέτοιος περιορισμός. Αντίθετα όλο το προηγούμενο διάστημα, οι Ναυπάκτιοι κατευθύνονταν στην Πάτρα, λόγω της σχετική χαλαρότητας με τα μέτρα.

Το lockdown στην Αχαΐα έχει φέρει σε απόγνωση τους Πατρινούς επιχειρηματίες. Ένας από αυτούς, ο Νίκος Μοίραλης έγραψε:

Η πρώτη μέρα του τοπικού lock down στην Αχαΐα είχε άκρως θετικό αποτέλεσμα στην αντιμετώπιση της κρίσης του κορονοϊού στην περιοχή μας!Όλοι οι Πατρινοί πήγαν για ποτό στη Ναύπακτο στις 00:30 που έκλεισε η εστίαση συνεχίζοντας την διασκέδαση τους στον όμορο νομό.Οι φοιτητές & γενικά οι νέοι μαζεύτηκαν σωρηδόν στα σκαλάκια και στις πλατείες μετά τις 00:30 μέχρι τις πρωινές ώρες.Τα μέτρα λοιπόν μπορούν να χαρακτηριστούν και να αποδοθούν με δύο απλές λαϊκές εκφράσεις της καθημερινότητας μας…Μηδέν εις το πηλίκο!!!! -Μια τρύπα στο νερό!!!!

Related Articles

Back to top button