ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ

ΧΥΤΥ Ναυπάκτου: Βγήκε εκτός διαγωνισμού η ΕΛΛΑΚΤΩΡ – Κέρδισε την ένσταση η ΙΝΤΡΑΚΑΤ

Μεγάλα και ισχυρά ονόματα συμμετέχουν στο μεγάλο έργο του ΧΥΤΥ Ναυπάκτου, αξίας 28 εκ, ευρώ.

Τις προηγούμενες ημέρες, ο διαγωνισμός έκλεισε, την Παρασκευή με την κατάθεση προσφορών μόνο από την Μεσόγειο ΑΕ και την εταιρεία Μανδηλαράς. Η Ιντρακάτ δεν κατάφερε να καταθέσει προσφορά λόγω του προβλήματος που εμφάνισε το ηλεκτρονικό σύστημα την Παρασκευή.

Η Ιντρακάτ αλλά και η ΕΛΛΑΚΤΩΡ ζήτησε παράταση για τον σκοπό αυτό από τον δήμο Ναυπακτίας, όμως το αίτημα αυτό δεν έγινε δεκτό απο τον δήμο.

Όμως η προσφυγή της ΙΝΤΡΑΚΑΤ στην ΕΣΗΔΗΣ έγινε δεκτή και έτσι σήμερα η οικονομική επιτροπή του δήμου, πήρε απόφαση για 15ήμερη αναβολή του ανοίγματος των προσφορών,

Η προσφορά όμως της ΕΛΛΑΚΤΩΡ δεν έγινε δεκτή κι έτσι η μεγάλη τεχνική εταιρεία έμεινε εκτό διαγωνιστικής διαδικασίας.

Στο μεταξύ, η πλευρά του δήμου Ναυπακτίας, έκανε προσπάθεια για αλλαγή του μέλους που έχει τοποθετηθεί από την ΠΕΔ μετά από κλήρωση. Η ΠΕΔ τοποθέτησε την κυρία Καλημέρα από τον δήμο Θέρμου, ενώ έκανε παρέμβαση εκ των υστέρων ο αντιδήμαρχος Ντίνος Τσουκαλάς, προκειμένου να αντικατασταθεί η κυρία Καλημέρη με τον πρόεδρο του ΧΥΤΑ Ντίνο Ζορμπά. Κάτι τέτοιο δεν έγινε όμως δεκτό και η αντικατάσταση δεν προχώρησε. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο δήμαρχος Ναυπακτίας, επιχείρησε να επικοινωνήσει με τον δήμαρχο Θέρμου, αλλά ο κ. Κωνσταντάρας δεν απάντησε ποτέ στις τηλεφωνικές κλήσεις.

Tags

Related Articles

Back to top button
Close
Close