ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ

Χαμός στο δημοτικό συμβούλιο: «Ρε Κούκουνα πήρες την μάνα του παιδιού τηλέφωνο για το Facebook;»

Ένταση επικράτησε στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο με αφορμή την πρόσφατη ανάρτηση του 21χρονου δημοτικού συμβούλου Γρηγόρη Σκαρλάτου για θέματα της Ορεινής Ναυπακτίας.

Στο στάδιο των ερωτήσεων, πήρε τον λόγο ο Γρηγόρης Σκαρλάτος και είπε πως εάν είμαι εγώ λάθος, ελάτε να πάμε μια βόλτα στην Ορεινή Ναυπακτία να δείτε τα προβλήματα.

Άμεση απάντηση έδωσε ο δήμαρχος Βασίλης Γκίζας, ο οποίος αφού είπε πως είναι τιμή για το δημοτικό συμβούλιο η παρουσία νέων ανθρώπων, τόνισε στον δημοτικό σύμβουλο πως ο δήμος λειτουργεί θεσμικά και όταν έχει κάποιο πρόβλημα να το ζητάει αρμοδίως.

Το θέμα όμως δεν άφησε ο επίσης δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας κ. Κούκουνας, ο οποίος είπε πως αυτά είναι απαράδεκτα και πως είναι εκτός τόπου και χρόνου ο νεαρός δημοτικός σύμβουλος «Αυτά δεν επιτρέπονται» είπε χαρακτηριστικά. Στο σημείο εκείνο παρενέβη εξοργισμένος ο Γιώργος Σιαμαντάς ο οποίος απευθυνόμενος στον κο Κούκουνα του είπε: «Δεν ντρέπεσαι, πήρες την μάνα του παιδιού τηλέφωνο για το Facebook να το μαζέψει το παιδί; ». «Αφού είναι ντροπή αυτά που γράφει, απάντησε ο κος Κούκουνας.

Δείτε το επίμαχο βίντεο:

Related Articles

Back to top button