ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ

Bike Odyssey 2018: 620χλμ με ποδήλατο στην οροσειρά της Πίνδου

Το αθλητικό γεγονός, Bike Odyssey 2018, επανέρχεται στις 17-24/06/2018 – Απόσταση: 620 χλμ με υψομετρικές διαφορές 19.800 μ

Η Πίνδος, η μεγαλύτερη οροσειρά της Ελλάδας, θα φιλοξενήσει για 6η συνεχόμενη χρονιά στις 17-24 Ιουνίου 2018 έναν από τους πιο σκληρούς αγώνες ορεινής ποδηλασίας στον κόσμο, το  Bike Odyssey 2018!

Οι συμμετέχοντες αθλητές θα απολαύσουν οχτώ ημέρες mountain bike στις πιο όμορφες διαδρομές της Πίνδου. Από την γραφική Σμίξη Γρεβενών μέχρι τον τελικό προορισμό τη Ναύπακτο οι αθλητές θα έχουν την ευκαιρία να διασχίσουν μέρη απίστευτου φυσικού κάλλους. Θα περάσουν από δρυμούς, ποτάμια και ιστορικά χωριά και να νιώσουν την ένταση και την αδρεναλίνη του επικού αυτού αγώνα.

Ο αγώνας προσελκύει παγκόσμιο ενδιαφέρον όπως φαίνεται και από τις χώρες που έχει φιλοξενήσει το Bike Odyssey τα προηγούμενα χρόνια: Βουλγαρία, Ρωσία, Σερβία, Ινδονησία, Αυστραλία, Αγγλία, Δανία, Ισραήλ, Κύπρο, Ιταλία, Ν. Αφρική, Τρινιντάτ & Τομπάγκο της Καραϊβικής, Γαλλία, Τουρκία, Σκωτία, Σουηδία.

Η διοργάνωση πέρα από την αγωνιστική δράση, δίνει τη δυνατότητα σε όποιον το επιθυμεί να ζήσει το Bike Odyssey από την πλευρά του τουρίστα και να έχει την ευκαιρία να δει τα γραφικά χωριά και την άγρια ομορφιά της Πίνδου σαν μια μεγάλη εκδρομή!

Το 2018 το Bike Odyssey επιστρέφει δυνατότερο από ποτέ, με νέες διαδρομές και προκλήσεις.

Δείτε το teaser video του αγώνα: https://www.youtube.com/watch?v=wEBU119pq3k

Περισσότερες πληροφορίες: https://bikeodyssey.gr/

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button